Igraonice Banja Luka

igraonice banjaluka

Najjednostavnije i najbolje rješenje za proslavu rođendana i druženje mališana su dječije igraonice. Naravno, imaju one i svojih mana, poput potrebe za plaćanjem, ali i veliki niz prednosti koje ih čine pogodnim za ovakva okupljanja koja uključuju mnogo djece, vriske i sadržaja.

Igraonice su odlično mjesto na kojem se klinci mogu igrati i družiti, a odrasli pričati, po želji jesti i piti, i pomalo nadgledati. Iako su na početku bile samo mjesto za igranje, vremenom su se pretvorile u idealan prostor za proslave, bilo da su rođendanske ili neke druge prirode.

Ako ste guglali igraonice Banjaluka, a vjerovatno da jeste čim ste došli ovdje, onda ste na pravom mjestu. U nastavku ćemo vam pružiti sve potrebne informacije na temu igraonice Banjaluka, zajedno sa listom i osnovnim podacima koji će vam zatrebati prvom prilikom kada vam bude trebala dječija proslava ili mjesto na koje možete odvesti kllince da borave neko vrijeme i da se igraju.

Pregledajte, prelistajte, pročitajte. Ovdje ćete sigurno pronaći idealno rješenja za sve vaše potrebe, ono koje će oduševiti vaše dijete, što je na kraju i najbitnije.

Dječije igraonice u Banjaluci

Džumbus
Adresa: Milana Karanovica bb
Grad: Banja Luka
Tel:  +387 65 732 092
E-mail: [email protected]
Web: facebook
Leptirić
Adresa: Masarikova 11
Grad: Banja Luka
Tel:  +387 65 596 777
E-mail: [email protected]
Web:  facebook
Fortuna
Adresa: Rakovačkih rudara 12
Grad: Banja Luka
Tel:  +387 51 358 684
E-mail: n/a
Web: facebook
Zabavni park
Adresa: Pete kozarske brigade 21
Grad: Banja Luka
Tel:  +387 65 244 444
E-mail: [email protected]
Web: stranica / facebook
Pahuljica
Adresa: Stepe Stepanovića 80b
Grad: Banja Luka
Tel:  +387 65 781 602
E-mail: n/a
Web: facebook
Bambino
Adresa: Frana Supila 31b
Grad: Banja Luka
Tel:  +387 66 086 086
E-mail: n/a
Web: facebook
Patrik
Adresa: Federika Garsija Lorke 5
Grad: Banja Luka
Tel:  +387 66 657 067
E-mail: [email protected]
Web: facebook
Nedođija
Adresa: Stevana Bulajića 45
Grad: Banja Luka
Tel:  +387 65 846 174
E-mail: n/a
Web: facebook
Lilihip
Adresa: Vase Pelagića 4a
Grad: Banja Luka
Tel:  +387 65 457 377
E-mail: n/a
Web: facebook
Smješko Smiley
Adresa: Bulevar vojvode Stepe Stepanovića 177
Grad: Banja Luka
Tel:  +387 65 325 507
E-mail: n/a
Web: facebook
Maša i Medo
Adresa: Stevana Bulajića 54
Grad: Banja Luka
Tel:  +387 65 578 164
E-mail: [email protected]
Web: facebook
Čarolija
Adresa: Svetozara Markovića 5H
Grad: Banja Luka
Tel:  +387 65 090 111
E-mail: n/a
Web: facebook
Kockica
Adresa: Karadjordjeva 41
Grad: Banja Luka
Tel:  +387 65 167 384
E-mail: [email protected]
Web: facebook
Simba
Adresa: Jovana Dučića 25
Grad: Banja Luka
Tel:  +387 66 272 029
E-mail: n/a
Web: facebook

Sve šta treba da znate o igraonicama u Banjaluci

U Banjaluci postoji veliki broj igraonica. Od svega nekoliko njih koje su se pojavile prethodnih godina, došli smo do dvocifrenog broja koji je u stalnom porastu. To je svakako svjedočanstvo potrebe i korisnosti postojanja istih u Banjaluci.

Neke od poznatih igraonica, koje se često zovu i kafićima za djecu, su Lolipop, Fortuna, Žabac, Smajli, Zabavni park, Sreća, Džumbus i mnoge druge. Uostalom, već ste prethodno vidjeli kompletnu listu koja sadži ogroman niz kvalitetne ponude u kojoj svako može pronaći nešto šta mu odgovara.

Vjerovatno je prvo pitanje koje ćete postaviti ono za plaćanje – kako, gdje i koliko – pa je red da i na to odgovorimo. Naime, cijene se razlikuju od igraonice do igraonice. Uglavnom se naplaćuje zakup prostora, koji je oko 50 KM pa na više, a to zavisi od broja djece koja će biti na proslavi. Ponekad je određena i fiksna cijena po djetetu, pa je moguće da finalna cijena bude manja.

igraonica banjaluka zabavni park

Ovo sve uglavnom znači da hranu i piće sami donosite u odabranu igraonicu, ali i da možete birati šta to klinci najviše vole. Torta po vašem izboru, kiflice, sendviči, pizza, sokovi…šta god poželite.

Većina igraonica nudi i mogućnost organizovanja propratnog programa, dovođenje klovnova i drugih zabavljača, pravljenje rasporeda aktivnosti i sličnih sadržaja, ali sve to iziskuje dodatne troškove.

Jedna od najvećih, ako ne i najveća, igraonica u Banjaluci je Zabavni park. Nalazi se na Petrićevcu i ima sasvim dovoljno prostora za dobru zabavu i slavlje. Cijena zakupa je od 50 KM pa sve do nekih 150, što naravno zavisi od broja prisutne djece i njihove dobi. Sve ostalo, odnosno hrana, piće i ostali dodaci, idu takođe na račun roditelja/staratelja/organizatora.

Besplatne igraonice u Banjaluci – da ili ne?

S obzirom na porast potražnje za igraonicama, sve su veće šanse da će obična posjeta igraonici završiti bezuspješno. Ogroman je broj proslava koje se organizuju, pogotovo vikendom u poslijepodnevnim terminima. U tom slučaju je rješenje za kojim mnogi posežu neka od besplatnih igraonica u Banjaluci.

djecije igraonice u banjaluci

Kada kažemo besplatne igraonice, naravno mislimo na one u sklopu tržnih centara, poput Konzuma, Fisa ili Tropika, gdje roditelji mogu sigurno ostaviti svoje klince da se zabavljaju dok oni obavljaju potrebnu kupovinu.

Međutim, u njima često vlada ogromna gužva i nema teta koje vode računa o klincima, pa je skepticizam roditelja sasvim osnovan. Malo ko će ostaviti manju djecu u takvoj sredini, što samim tim ovakvim igraonicama snižava značaj i kvalitet.

Sigurnost je uvijek na prvom mjestu, tako da o ostavljanju djece na ovakvim mjestima roditelji treba dobro da razmisle. Presuđujući faktori, između ostalog, treba da budu i godine starosti djeteta te njegovo ponašanje.

Zašto slaviti rođendan u igraonici?

Proslavljanje rođendana kod kuće mnogo je drugačije nego ono u igraonici i to u mnogo čemu. Jedna od najvećih prednosti igraonica je činjenica da na raspolaganju imate prostranu prostoriju prepunu razni igračaka i sadržaja koji će biti zanimljivi klincima.

djecije igraonice banjaluka

Ovome kao prednost dodajemo i činjenicu da uglavnom postoji dio gdje mogu boraviti roditelji, pa je samim tim prilagođenost datoj situaciji na zavidnom nivou. Ostanak kod kuće je mnogo gora varijanta kada je riječ o ovom segmentu.

Osim toga, mnogi nemaju kod kuće uslova i mogućnosti za organizovanje proslava i pozivanje većeg broja djece i roditelja, ma koliko to željeli. A tu ne treba ni da spominjemo sav haos koji treba spremiti nakon proslave. Sigurno da pomisao već sada izaziva glavobolju.

S druge strane, činjenica da ovakve proslave iziskuju određeni budžet. Ne ogroman, ali svakako veći nego da ste okupljanje organizovali u svom sopstvenom domu. Osim toga, postoji i vremensko ograničenje. Igraonice imaju određeno radno vrijeme i moguće je da samo dio vremena provedete tamo.

Igraonice Banjaluka “Near me”

Sada se sigurno pitate o čemu mi to pričamo i zašto odjednom koristimo engleske termine. Razlog je potpuno jednostavan i prost, a sigurno je i da će biti od pomoći. Naime, ukoliko u Google ukucate traženi pojam, u ovom slučaju to su igraonice Banjaluka, i tome dodate gore navedeno “near me”, rezultati pretraga će biti igraonice koje se nalaze u vašoj neposrednoj blizini.

Na ovaj način veoma brzo i efikasno možete saznati koja je to igraonica u Banjaluci najbliža vašoj trenutnoj lokaciji ili vašoj kući, pa u skladu sa tim možete izabrati najpogodnije mjesto za proslavu i druženje vaših mališana.

Probajte, sigurno radi. Ili prelistajte sve ove igraonice koje smo vam gore izlistali. Neka iz navedene široke ponude će sigurno odgovarati i vama sa roditeljskog aspekta, i klincima sa tog dječijeg koji je fokusiran na zabavu i samo zabavu.