Igraonice Pula

igraonice pula

Primijećujete li kako popularnost dječijih igraonica sve više raste u ovom gradu? Da, mi isto. Ne čudi što je naš odgovor pozitivan, s obzirom da su ovo mjesta savršeno prilagođena dječijim kako svakodnevnim, tako i rođendanskim zabavama. Istina, čak i za roditelje ovo predstava pravo olakšanje.

Bar kad govorimo o čišćenju, sklanjanju namještaja i pravljenju prostora za sve. Jer, igraonice su posebna i magična mjesta namijenjena za baš sve vrste dječijih zabava. Doduše, prostor nije besplatan kao kad biste slavili kod kuće, ali pogledajte samo na čemu štedite: vremenu i živcima. Nije li to dovoljno dobar razlog da ove godine promijenite mjesto proslave?

Pored toga,  vaši mališani će biti posebno srećni – svo to šarenilo i mekane podloge na kojima mogu skakati do mile volje i njihovoj radosti neće biti kraja.

Ako ste guglali igraonice u Puli, onda ste na pravom mjestu. Dozvolite da vam predstavimo niz igraonica, koje će sigurno predstavljati idealno rješenja za sve vaše potrebe i učiniti vaše dijete srećnim, što i jeste poenta svega.

Potrudili smo se da obezbijedimo nekoliko korisnih informacija na temu igraonice Pula, a sve u cilju da pomognemo pri odabiru one najbolje za vaše dijete i  vas.

Dječije igraonice u Puli

Peekaboo
Adresa: Flavijevska br 12
Grad: Pula
Tel: 052 543 878
E-mail: [email protected]
Web: stranica / facebook
Buzz Club
Adresa: Limska 3
Grad: Pula
Tel: 098 178 81 28
E-mail: [email protected]
Web: stranica / facebook
LolliPula
Adresa: Kamenjak 3
Grad: Pula
Tel: 099 668 08 88
E-mail: [email protected]
Web: stranica / facebook
Zemlja zabave
Adresa: Valmade 58
Grad: Pula
Tel: 091 221 03 19, 091 121 03 19
E-mail: n/a
Web: stranica / facebook

Upoznajte igraonice za djecu u Puli

djecja-igraonica-jungle-mostar

Iako se ne može pohvaliti sa velikim brojem zabavišta kao drugi veći gradovi u Hrvatskoj, Pula opet zadovoljava potrebe svojih građana i ima sasvim dovoljan broj igraonica namijenjen za proslave i igranje.

Iako, smatramo da će se taj broj u nekoliko narednih godina povećavati. To samo pokazuje koliko je ovo siguran i kvalitetan način da svojoj  djeci priuštite samo najbolju zabavu, a pri tom uštedite svoju energiju.

Neke od istaknutijih igraonica, koje se često zovu i kafićima za djecu su Peekaboo i Buzz Club. Uostalom, kako ste već prethodno upoznali sa nizom pažljivo odabranih (provjerenih) igraonica, vjerujemo da ćete u ponudi pronaći nešto i za veliki dan vaše djece. Čak štaviše, dopustite njima da odaberu mjesto gdje bi najviše voljeli proslaviti rođendan, neka učestvuju u organizaciji!

Pretpostavljamo da vas najviše interesuje prvo pitanje koje ćete postaviti – koliko novca sve to košta, pa evo stiže i odgovor.  Zapravo, cijene se razlikuju od igraonice do igraonice i ne može se odrediti precizan iznos. Uglavnom se naplaćuje zakup prostora, i to na 3h, a to zavisi od broja djece koja će biti na proslavi ili dodatnih usluga koje su uključene taj dan. Ponekad je određena i fiksna cijena po djetetu, pa je moguće da na kraju prođete sa manje plaćenim iznosom.

Što se tiče hrane i pića, uglavnom se praktikuje da sami ponesete šta želite, od grickalica, torte pa sve do sokića. U svakom slučaju treba pitati i za opciju catering-a, jer vam i to može mnogo olakšati.

Dosta igraonica u svoju ponudu uvrštava i organizovanje dodatnog programa, angažovanje klovnova i drugih animatora, pravljenje rasporeda aktivnosti i sličnih sadržaja. Ukoliko niste finansijski ograničeni, od rođendana svog djeteta možete načiniti pravi doživljaj.

Zašto je dobro slaviti rođendan u igraonici?

igraonica banjaluka zabavni park

Možda je bolje pitanje zašto proslaviti rođendan kući, kad su vam igraonice na raspologanju? Zamislite samo proslavu rođendana nakon koje ne morate sklanjati silne igračke, brinuti se o polomljenim vazama, a da ne pričamo o čišćenju svog nereda koji je neizbježan nakon ovog vida zabave.

Sigurni smo da ne želite da sputavate dječicu da se dobro zabave misleći o svim odgovornostima koje vas čekaju. Plus, dom nije predviđen za trčkaranje više djece jer niko ne želi rizikovati da se u nepažnji povrede.

A istina je, da ne možete paziti baš sve vrijeme. Pogotovo, ako za goste imate i roditelje. Na kraju krajeva, što bi toliko brinuli? I vi zaslužujete malo odmora. Radije si dopustite da uživate i vaša djeca će, sigurni smo.

Igraonice su opremljene zanimljivim, šarenim sadržajem koji osim što oduševljava vaše klince, brine i o njihovoj bezbjednosti. Sav prostor ovakvog zabavišta mora biti opremljen sa mekanim i udobnim spužvama i namještajem od gume. Tako da, ovdje stajemo brigama od povreda u kraj!

Da ne pominjemo sve igračke koje nemaju kod kuće.

Još jedna od prednosti je što postoji prostorija namijenjena za boravak roditelja tokom trajanja zabave, tačnije mjesto gdje će bolje upoznati i družiti ne samo mališani, već i njihove mame i tate. Zaista je poželjno lijepo ugostiti ne samo podmladak, već je bitno da se i stariji odmore od svakodnevnih obaveza.

Naime, mnogi bi i željeli da organizuju proslavu u svom domu, no prosto nemaju uslova da prime veći broj djece i roditelja. Jedina negativna stvar je što ste vremenski ograničeni i nemate tu slobodu ostajanja koliko želite kao kad biste slavili kod kuće

Igraonice Pula “Near me”

Neka vas ne iznenadi što smo odjednom upotrijebili termin na engleskom jeziku. Probajte kucati na Google-u ono što vas zanima (u ovom slučaju pojam igraonice), a na to dodajte pomenuti izraz “near me”, rezultati pretraga će biti igraonice koje se nalaze u vašoj neposrednoj blizini.

Ovo je najbolji način da brzo i lako saznate koja je to igraonica u Puli najbliža vašoj trenutnoj lokaciji ili vašoj kući i prema tome možete izabrati najpogodnije mjesto za proslavu i druženje vaših mališana.

Isprobajte, provjereno radi. Sigurni smo da će se naći neka  igraonica iz navedene široke ponude koja će odgovarati i vama iz roditeljske perspektive vašim klincima koje zanima samo da se dobro zabave.