Igraonice Novi Sad

djecije igraonice novi sad

Dječije igraonice su u posljednje vrijeme doživjele pravu ekspanziju. Njihova popularnost je u proteklih nekoliko godina naglo porasla, pa se tako i značajno povećao njihov broj u Novom Sadu. Ista je situacija i u svim većim gradovima regiona.

Naime, ovo su zaista odlična mjesta da se napravi rođendanska zabava za klince jer se do mile volje mogu zabavljati u prostoru predviđenom za to. Sa druge strane, roditelji se bar malo mogu opustiti bez razmišljanja, jer je rođendanski nered sada van njihovog doma.

Igraonice su ujedno dobra mjesta da odvedete klince da se malo zabave i mimo rođendana, pogotovo kada je hladnije vrijeme. Ipak, teško je pronaći slobodnu igraonicu, pogotovo vikendom. Ako je kvalitetna, sigurno je vikendom već danima unaprijed rezervisana. Zato i vi ukoliko razmišljate da u igraonici proslavite dječiji rođendan, na vrijeme se organizujte i isplanirajte.

Ako ste u svom planiranju već pretraživali igraonice Novi Sad, na dobrom ste mjestu. Ovdje vam donosimo sve važne informacije o tome gdje su i kako do njih. Važno je da prije konačnog odabira igraonice dobro razmotrite sve aspekte igraonice kako bi odabrali onu koja će najbolje zadovoljiti vaše potrebe.

Play room
Adresa: Veselina Masleše 31a
Grad: Novi Sad
Tel: 069 100 2233
E-mail:  [email protected]
Web:  n/a
Laser Tag
Adresa: Venizelosova br 16
Grad: Novi Sad
Tel: 021 633 82 15
E-mail:  [email protected]
Web:  stranica
Dvorac
Adresa: Laze Nančića br 15
Grad: Novi Sad
Tel: 063 683 888
E-mail:  [email protected]
Web:  n/a
Mrak klub
Adresa: Save Đisalova br 23
Grad: Novi Sad
Tel: 021 270 0217
E-mail:  [email protected]
Web:  stranica / facebook
Lilihip
Adresa: Koste Racina br 38
Grad: Novi Sad
Tel: 064 8814 778
E-mail:  [email protected]
Web: stranica / facebook
Mogli
Adresa: Zmaj Ognjena Vuka br. 18
Grad: Novi Sad
Tel: 021 633 02 32
E-mail:  [email protected]
Web: stranica / facebook
Cica
Adresa: Cara Dušana br 75
Grad: Novi Sad
Tel: 021 63 63 840
E-mail:  n/a
Web: n/a
Turbo Limač
Adresa: Bulevar Mihaila Pupina br 2
Grad: Novi Sad
Tel: 021 525 628
E-mail:  n/a
Web: n/a
Magic Kingdom
Adresa: Bulevar Slobodana Jovanovica br 50
Grad: Novi Sad
Tel: 021 639 7129
E-mail:  [email protected]
Web: stranica / facebook
Zvezdani kutak
Adresa: Gundulićeva br 20
Grad: Novi Sad
Tel: 021 552 203
E-mail:  n/a
Web: n/a
Nemo
Adresa: Miše Dimitrijevića br 72
Grad: Novi Sad
Tel: 064 63 79 141
E-mail:  [email protected]
Web: stranica / facebook
Bata i Seka
Adresa: Đorđa Nikšića br 20
Grad: Novi Sad
Tel: 021 402 033
E-mail: n/a
Web:  facebook
Švrća
Adresa: Magaraševića br 41
Grad: Novi Sad
Tel: 021 63 66 865
E-mail: n/a
Web:  n/a
Patuljak
Adresa: Slobodana Selnica br 25
Grad: Novi Sad
Tel: 021 499 038
E-mail: n/a
Web:  n/a
Kalimero
Adresa: Pariške Komune br 31
Grad: Novi Sad
Tel: 021 334 840
E-mail: n/a
Web:  n/a
Kockica
Adresa: Cara Lazara br 174
Grad: Novi Sad
Tel: 021 892 144
E-mail: n/a
Web:  n/a
Besne gliste
Adresa: Narodnog Fronta br 43
Grad: Novi Sad
Tel: 064 49 37 373
E-mail: n/a
Web:  n/a
Pustolov
Adresa: Dušana Danilovića br 44
Grad: Novi Sad
Tel: 021 400 074
E-mail: n/a
Web:  n/a
Magični meda
Adresa: Cara Lazara br 7
Grad: Novi Sad
Tel: 021 458 525
E-mail: n/a
Web:  n/a
Magični meda
Adresa: Stevana Hristića br 20
Grad: Novi Sad
Tel: 021 391 149
E-mail: n/a
Web:  n/a

Sve što treba da znate o igraonicama u Novom Sadu

igraonice novi sad

Kako smo već naveli, veliki je broj igraonica u Novom Sadu. I gotovo svakih nekoliko mjeseci se otvori neka nova. Zato je konkurencija prilično velika ali je i potražnja u konstantnom porastu. Sve je veći broj roditelja koji se odlučuju na rođendanske proslave svojih mališana u igraonicama. Kada su u pitanju prvi rođendani i krštenja roditelji se uglavnom odlučuju na restorane koji u svom sklopu imaju igraonice.

Izbor igraonice zavisi od mnogo faktora poput veličine prostora, broja teta za čuvanje, blizine mjestu gdje se živi, dodatnih pogodnosi koje se nude i sl. Naravno, prilikom odabira, veliku ulogu ima cijena zakupa igraonice. U najvećem broju slučajeva plaća se fiksno zakup prostora i to po satu. Postoje i slučajevi gdje je određena cijena po djetetu pa konačan iznos zavisi od ukupnog broja gostiju.

U dosta igraonica, moguće je da hranu i piće  sami roditelji donesu. Na ovaj način mogu kontrolisati i ove troškove ali i kontrolisati kakvog su kvaliteta namirnice koje će taj dan klinci pojesti. I možda najvažnije, torta. I to treba na vrijeme obezbijediti i dostaviti i odložiti u frižider igraonice.

U igraonicama su djeci na raspolaganju brojne razičite igračke, rekviziti za igru i tete koje će ih paziti. Naravno od igraonice do igraonice zavisi koliko čega vam je na raspolaganju, ali je kod svih sve što imaju prilagođeno klincima tako da ne postoji mogućnost da se povrijede.

Kada su u pitanju tete koje čuvaju klince, njihova osnovna uloga jeste da ih paze, a od njihovog ličnog zalaganja i politike poslovanja igraonice zavisi koliko će se dodatno angažovati da animiraju klince.

Igraonice u ponudi uglavnom imaju i neke dodatne mogućnosti poput angažmana specijalnog klovna ili animatora i fotografa. Naravno, ovo sve iziskuje dodatne troškove.

Besplatne igraonice

Kako smo već naglasili igraonice su vikendom sve rezervisane dosta unaprijed. Zato da ne bi razočarali klinca prvo ih kontaktirajte telefonom i provjerite dostupnost za taj dan. Ili, ako ni onda nema, preporučujemo neku od besplatnih igraonica koje su na raspolaganju u Novom Sadu.

Besplatne igraonice su uglavnom one koje se nalaze u sklopu tržnog centra. Neke su besplatne određeni vremenski period (npr. prvih sat vremena) a onda kreće obračun. Najviše su namjenjene roditeljima koji su došli u šoping sa djecom. Ideja je da ih ovdje ostave kako bi obavili kupovinu na miru.

Ipak, treba obratiti pažnju na neke potencijalne nedostatke ovih igraonica.

U njima je često prilična gužva i nemoguće je da teta koja je u smjeni brine o svima na pravi način. Zato roditelji često i ne mogu puno da se udalje od igraonice, potrebno je da su tu u blizini i da sami nadgledaju svoje dijete.

Svakako dobro obratite pažnju prikom odlaska u besplatnu igraonicu.

Rođendanska žurka u igraonici

igraonica novi sad

Proslava rođendana u igraonici i proslava u kući se razlikuju po mnogo čemu. Velika pogodnost koju ostvarujete slavljenjem rođendana u van kuće je činjenica da ne morate brinuti za sav onaj nered koji ostaje iza klinaca. Bez prljavog suđa, razbacanih igračaka, fleka, slomljenih predmeta – nema ni toliko nerviranja.

Na raspolaganju vam je prostorija ispunjena igračkama i rekvizitima za trčanje, skakanje i igru. Znate šta je odlična stvar? Što je sve navedeno potpuno prilagođeno i osigurano tako da se klinci ne mogu povrijediti. Inventar i predmeti su sačinjeni od gume ili spužve tako da mališani i kad se međusobno spotaknu, ne mogu zadobiti povrede.

Sve to, koliki kod da vam je dom, sami ne možete obezbijediti i organizovati. Gotovo nikad nema dovoljno prostora da primite sve koje ste pozvali a pogotovo da osigurate svaki ćošak i ivicu o koju se dijete može udariti.

Još jedna od prednosti zabavišta za djecu jeste što roditelji mogu neometano da se odmaraju i druže u prostoru koji je namijenjen isključivo za njih. Zajednička priča i opuštanje uz kaficu dobro dođe nakon napornih dana na poslu, stoga je ovakva prostorija i više nego poželjna. Za one roditelje koji se boje u potpunosti prepustiti brigu drugim ljudima, ovo neće biti problem jer ih samo jedan zid (a najčešće stakleni) odvaja od djece, pa ih uvijek mogu imati na oku.

Proslava u igraonici je očigledno mnogo bolja opcija od proslave u kući. Ipak, iziskuje često značajna finanskijska sredstva. Zato treba dobro izvagati sve prednosti i nedostatke obje opcije i isplativost istih.

Igraonice Novi Sad: opcija “Near me”

igraonice za djecu novi sad

Postoji jedna veoma interesantna opcija kako da pronađete igraonicu u Novom Sadu, a da je u vašoj blizini. Ako ste se našli negdje van ii mate pristup internetu, ukucajte u Google: igraonice Novi Sad i opciju near me. Pojaviće se lista igraonica koje se u tom trenutku nalaze u vašoj blizini.

Ovo je definitivno najbrži način da saznate koja vam je najbliža igraonica u koju možete da odvedete klinca.

Koristeći ovu opciju ili našu gore navedenu listu svih igraonica u Novom Sadu, nadamo se da ćete naći onu pravu, koja će odgovarati vašim potrebama kada je proslava rođendana u pitanju. Svakako ukoliko smatrate da smo izostavili neku igraonicu za koju vi iskustveno znate da je kvalitetna i vrijedna pažnje, molimo vas, pišite nam.