Igraonice Zrenjanin

decije igraonice zrenjanin

Dječije igraonice u posljednje vrijeme su doživjele ogroman rast popularnosti. Sličan je slučaj i u ostalim gradovima Srbije i u regionu. Roditelji se sve više odlučuju na organizaciju dječijeg rođendana u igraonicama pa su često termini u igraonicama vikendom unaprijed rezervisani.

U Zrenjaninu postoji nekoliko igraonica koje nude zabavu za klince na svakodnevnom nivou ali i različite mogućnosti organizacije proslave. Naš cilj je da vam kroz ovaj tekst pružimo što više informacija na temu igraonice Zrenjanin. Ideja je da na jednom mjestu pronađete sve što je potrebno da znate ukoliko planirate rođendan svog mališana da proslavite van kuće.

Ukoliko ste ranije pretraživali igraonice Zrenjanin, vjerujemo da niste do sada naišli na jedan ovako sveobuhvatan tekst. Nadamo se da će vam pomoći da odabere pravu igraonicu koja će odgovarati vašim potrebama.

Igraonice Zrenjanin

Greenfield
Adresa: Šumadijska br 57
Grad: Zrenjanin
Tel: 069 554 8574
E-mail: [email protected]
Web: stranica / facebook
Vragolan
Adresa: Đure Jakšića br 14
Grad: Zrenjanin
Tel: 069 260 28 80
E-mail: [email protected]
Web: stranica / facebook
Moj mali svijet
Adresa: Sremska br 21
Grad: Zrenjanin
Tel: 064 17 09 508
E-mail: [email protected]
Web:  facebook
Sir Kan
Adresa: Marka Oreškovića bb
Grad: Zrenjanin
Tel: 061 1709 841
E-mail: [email protected]
Web:  facebook
Marconi
Adresa: Stražilovska br 104
Grad: Zrenjanin
Tel: 063 886 68 27
E-mail: [email protected]
Web:  facebook

Šta trebate znati o igraonicama u Zrenjaninu

Većina igraonica sadrži i nudi sve što je potrebno za dobru zabavu djece. Tamo je sve prilagođeno upravo klincima i vjerujemo da, kad bi se oni pitali, najprije bi tamo slavili svoj rođendan.

Igraonice raspolažu adekvatnim prostorom, rekvizitima, igačkama što je sve dovoljno da predstavljaju mnogo praktičniji i jednostavniji izbor za proslavu u odnosu na kućnu varijantu. Zamislite samo da cijeli taj događaj proslave dječijeg rođendana izmjestite van svog doma i da se možete opustiti ne pazeći na isflekane tepihe ili gomilu prljavog posuđa.

Ipak, svo to zadovoljstvo košta. Cijene igraonica se kreću oko 6000 i dinara za vremenski period od tri sata. Uglavnom je to fiksni iznos mada neke igraonice naplaćuju po djetetu.

decije igraonice u zrenjaninu

Igraonice nude i brojne druge dodatne aktivnosti. Moguće je angažovati klovna, animatora, fotografa i slično. Ipak, treba uzeti u obzir i voditi računa o tome da se to sve dodatno naplaćuje pa tek onda donijeti konačnu odluku o rezervaciji igraonice.

Zašto slaviti rođendan u igraonici?

Proslava rođendana u igraonici je prije svega veliki doživljaj za vaše klince. Dolaze u neki prostor drugačiji od svoje kuće na koju su navikli, gdje je sve prilagođeno za igru i gdje su oni sami u centru pažnje.

A onda pomislite šta to znači vama samima. Nema razbijenih vazni, isflekanih tepiha, šaranih zidova, nema one strepnje i stresa da se nešto polomi ili uništi. A zamislite samo da nema one gomile suđa na kraju dana? Zamislite da poslije svega možete otići svojoj mirnoj i čistoj kući i odmoriti se.

Pored svega toga, jako je važno napomeuti da nema stresa od padova i povreda. Naime, svi predmeti u igraonicama su napravljeni od gume, spužve ili nekog drugog materjala koji ublažava padove. Tu su i tete koje bi trebalo da paze na djecu i uvode red.

Prednosti igraonica su zaista brojne. Važno je da prije odabira i odluke o zakupu neke od njih dobro razmotrite sve što nudi i naravno, koliko to košta.

Igraonice Zrenjanin Near me

Otkrićemo vam jedan trik kako da brzo i jednostavno saznate koja vam je igraonica u datom momentu najbliža. Naime, ukoliko u Google ukucate igraonice Zrenjanin i uključite opciju Near me, dobićete listu igraonica koje su vam najbliže.

Ovo je najbrži način da dođete do informacije, a ukoliko vam treba više informacija to sve možete vidjeti kod nas. Nadamo se da će vam tekst biti od pomoći. Pozvamo vas da ostavite u komentaru utiske o nekoj od igraonica ukoliko ste tamo bili ili da nam sugerišete da dodamo u naš spisak neku igraonicu za koju smatrate da je ovdje neparavedno izostavljena.