Igraonice Doboj

igraonice-za-djecu-doboj

Složićete se, da u nekoliko zadnjih godina dječije igraonice postaju sve više popularne. Svako malo možete čuti da se otvori neka nova. Iako neke brzo postanu posjećene i svojim sadržajem opravdaju ponudu, mnoge se brzo ugase nakon što vlasnici shvate da je ovo ipak jako odgovoran posao i stoga se ne može svako izboriti sa tim. Istina, druženje sa djecom je predivno, ali samo ukoliko se ispune svi uslove kojima bi to i obezbijedili.

Igraonice predstavljaju idealno mjesto za zabavu najmlađih, ali i gdje roditelji mogu pomalo da se opuste od svakodnevnih obaveza i druže sa ljudima koje možda ne stignu viđati tako često. Posebno su pogodne kada dođe zima, kada bi bilo dobro izaći iz kuće, a opet ne biti vani jer je isuviše hladno za bilo kakav vid druženja na otvorenom.

Kako vrijeme odmiče, igraonice su vremenom postale glavni trend za proslavljanje rođendana. Realno govoreći, praktičnije i jednostavnije rješenje od ovog ne možete pronaći.  Kako su one malo popularnije igraonice u gradu već unaprijed rezervisane, važno je da na vrijeme zakažete svoj termin kako bi se osigurali za datum koji želite.

Ukoliko ste već kucali na pretraživaču gdje biste najradije proslavili dječiji rođendan u vašem gradu – onda ste na pravom mjestu. Donosimo vam korisne informacije na temu igraonice Doboj sa svim potrebnim podacima u vezi sa konkretnom igraonicom koja vas interesuje. U slučaju da želite odvesti dijete da se izigra tokom dana ili se spremate za rođendansku proslavu, mi smo se potrudili da vam ostavimo podatke kako biste pronašli idealnu igraonicu za svoje klince.

Dječije igraonice u Doboju
djecija-igraonica-doboj

Davidenko
Adresa: Vojvode Mišića A3
Grad: Doboj
Tel: 065 953 772
E-mail: [email protected]
Web: stranica
Gaudium
Adresa: Brijesnica velika bb
Grad: Doboj
Tel: 061 195 487
E-mail: n/a
Web: stranica
Tweety
Adresa: Svetog Save br 59
Grad: Doboj
Tel: 066 767 010
E-mail: [email protected]
Web: n/a

Šta sve treba da znate o igraonicama u Doboju
igraonice-doboj-1

Iako Doboj ne broji veliki broj igraonica za djecu, konkurencija je jaka, ali je i potražnja velika.  Sve više roditelja daje svoje povjerenje nekom od ovih mjesta radi proslave dječijeg rođendana na najboli mogući način.  Svakako, izbor zavisi od kapaciteta, mjesta gdje se igraonica nalazi i finansijske situacije onog ko je želi iznajmiti.

Možda čak i najvažnije pitanje koje se postavlja prilikom odabira jeste kolika je zapravo cijena ove zabave za djecu i roditelje. Svaka igraonica različito košta, a sve u zavisnosti od ponude, veličine i reputacije.  Najčešće se naplaćuje sam zakup prostora i to u fiksnom iznosu od 50KM po satu, pa na više. U nekim slučajevima cijena se plaća po djetetu pa na kraju sve zavisi od broja drugara svoje djece koje zovete na proslavu.

Kada je riječ o besplatnim igraonicama, misli se na one u sklopu tržnih centara, jer uglavnom svaki tržni centar ima i igraonicu, odnosno neku vrstu zabavišta gdje roditelji mogu povjeriti djecu pouzdanom osoblju dok obavljaju šoping.

Čini se kao pametno rješenje, no ove igraonicice imaju jednu manu. Često se stvara velika gužva (pogotovo vikendom) i nažalost, nema dovoljno teta koje mogu na pravi način brinuti o svoj prisutnoj djeci. Zato je većina roditelja, donekle, opravdano sumnjičava prema ovoj vrsti igraonica.

Prije nego ostavite svoje dijete, dobro procijenite da li je neka od ovakvih igraonica pogodna da vikendom tu dovedete dijete. Ne želimo da vas plašimo, ali ne želimo ni da svoj slobodan dan provedete strijepeći gdje je vaše dijete i da li se neko dobro brine za njega. Na kraju, ispada da ga je lakše povesti sa sobom. Sve zaisi od situacije, gužve, broja djece  po jednoj teti, ponašanja djece u tom trenutku, starosti i karaktera vašeg djeteta i sl.

Rođendan u igraonici

igraonice-doboj

Proslava rođendana u kući i igraonici se razlikuju po mnog čemu. Najbolja stvar kada slavite rođendan svojih klinaca van kuće je što možete samo da se nasmijete na sav nered koji djeca naprave tokom zabave, jer to više nije vaš problem. Priznaćete da je ovo zaista olakšavajuća okolnost koja će uštedjeti mnogo vremena. Zaboravite na nagomilano suđe, razbacane igračke sa svih strana, isflekane tepihe i pošarane zidove. Lijep je osjećaj i kad ne morate da strepite za omiljenu keramičku vazu, zar ne?

Osim toga, vaša djeca će prosto obožavati igraonice. Gomila igračaka koje nemaju kod kuće, skakanje posvuda bez straha da će se povrediti, jer aposlutno sve je prilagođeno mlađima i napravljeno od mekanih materijala poput gume i spužve. Neće više morati da brinu da ih vi opominjete ne bi li manje skakali i trčali, a to i jeste sama poenta proslave – da se klinci dobro zabave.

Koliko god se trudili da to želite, kući prosto ne možete postići taj efekat. U većini slučajeva, prosto nema takvog prostora i uslova gdje biste mogli da smjestite veći broj djece, a kamoli roditelja koji bi došli u pratnji. (Naravno, ne želite biti nekulturni i reći nekome da čeka vani dok mu je dijete na zabavi.)

Dodatna pogodnost je što u igraonicama uglavnom postoji prostor namijenjen i odvojen za roditelje. Savršeno mjesto da se međusobno ispričaju, počaste i odmore. Ovo je zaista nekad i presudno pri razmatranju igraonice kao opcije za proslavu, jer roditelji ionako nemaju vremena za sebe.

Možda jedino što presudi da odlučite da ostanete kući jeste izdvajanje dodatnih novčanih sredstava, koje da slavite kući ne biste morali izdvojiti. Pogotovo, što je u većini slučajeva vrijeme ograničeno i kad je žurka u jeku – neko dođe da vam javi da je vrijeme isteklo. Zato dobro treba uzeti u obzir sve mane i prednosti, kako vas poslije ne bi boljela glava. Cilj svega je da na lijep i zanimljiv način proslavite najljepši dan vaših klinaca, ali opet da se ne izdajete troškovima koji su veći nego što inače možete iznijeti.

Igraonice Doboj: opcija “Near me”

Evo jedne ideje kako da pronađete najbližu igraonicu. Ukoliko vam je u datom momentu dostupan internet, u Google unesite ono što vas zanima (u ovom slučaju) : igraonice Doboj i kliknete na opciju near me. Izlistaće se spisak igraonica koje su u vašoj blizini, od one najbliže naravno.

Ovo predstavlja potpuno precizan način da saznate koja je igraonica u Sarajevu u datom trenutku vama najbliža i eto ideje gdje da skoknete da se vaš mališan razonodi i zabavi.

Pokušajte sa ovim prijedlogom ili pregledajte našu listu i gore navedene prijedloge igraonica u Doboju. Sigurno ćete pronaći neku koja vam odgovara.