Igraonice Niš

igraonice nis

Kada je u pitanju ekspanzija popularnosti igraonica, nebitno je o kom dijelu Srbije se radi. Bio to grad u Vojvodini ili ovaj južni dio, djecu jednako privlače sve više aktuelna mjesta posljednjih nekoliko godina – igraonice za proslavu rođendana.

Niš broji nekoliko sjajno opremljenih zabavišta, koji svojim šarenolikim izgledom i lijepo osmišljenim detaljima, mogu jedni drugima da stanu rame uz rame. Prilično je teško izdvojiti najbolju igraonicu, pa se nećemo ni truditi da to uradimo. Ono što želimo je da u nastavku teksta dobijete što više potrebnih informacije na temu dječije igraonice Niš.

Donosimo vam sve informacije od toga koje sve se nalaze u ovom gradu, kakve su cijene, ponuda, pa do sadržaja koji nude i statusa koji imaju u okolini. Tako se nadamo da ćemo olakšati vašu potragu za idealnom igraonicom u kojoj će vaši klinci provesti nezaboravne rođendanske sate.

Igraonice Niš

Bla Bla
Adresa: Patnisa Lumumbe bb
Grad: Niš
Tel: 060 37 47 047
E-mail:  [email protected]
Web:  stranica
Magic city
Adresa: Drvarska br 4
Grad: Niš
Tel: 018 514 501
E-mail:  [email protected]
Web:  stranica
Happy day
Adresa: Romanijska br 17
Grad: Niš
Tel: 061 321 3216
E-mail: [email protected]
Web:  stranica
Sunce
Adresa: Ćirila i Metodija br 37
Grad: Niš
Tel: 060 44 16 855
E-mail: [email protected]
Web:  stranica
Pinokio
Adresa: Vrbaška br 20
Grad: Niš
Tel: 064 304 52 51
E-mail: [email protected]
Web:  facebook
Venera
Adresa: Prijezdina br 16
Grad: Niš
Tel: 018 25 8068
E-mail: [email protected]
Web:  stranica

Osnovne informacije o igraonicama u Nišu

djecije igraonice nis

Prvo pitanje koje svi postavljaju tiče se plaćanja. Cijene igraonica se kreću oko 6000 din / 3h. Uglavnom se plaća zakup samog prostora, s tim da neke igraonice naplaćuju i po broju djece koja će biti na proslavi, pa je tako određena fiksna cijena po djetetu.

Većina igraonica omogućuje samo korišćenje prostora sa svim propratnim detaljima, a za hranu i piće treba sami da se pobrinete – od grickalica, preko torte i sve do sokova. To ponekad može biti i prednost jer postoji veća sloboda u izboru torte, vrste hrane i pića koje će biti služeno.

Često je moguće i da se za rođendan organizuje propratni program, poput dovođenja klovnova i drugih zabavljača, spremanja aktivnosti i sličnih sadržaja, samo što takvi dodaci iziskuju više troškova pa su samim tim fakultativni.

Zašto slaviti rođendan u igraonici?

Proslava rođendana u kućnom ambijentu je možda najpovoljnija opcija za roditelje, ali postoje brojne mane koje je nemoguće zanemariti. Prva i osnovna tiče se manjka prostora, sadržaja i mogućnosti.

Šta podrazumijeva slavljenje rođendana kod kuće? Osim tone nereda, potencijalno razbijenih omiljenih čaša i vaza, sati koje ćete provesti u čišćenju, vi ćete konstantno biti napeti jer ne želite da se vašem i tuđem djetetu išta desi. Kućni prostor, prosto, nije predviđen za skakutanja na desetinu djece, a vi u svakom trenutku ne može da sve držite na oku.

Zato treba iskoristiti prednosti igraonice, gdje postoji stručno osoblje zaduženo za brigu, ali i i smišljanje zabave vašeg djeteta i njegovih zvanica. Pored tog, teško je iskombinovati sve goste – i djecu i njihove roditelje koji su nezaobilazan dio proslave.

Ovakav vid zabavišta je opremljen sa pregršt raznih igračaka u kojima će mališani uživati čak i više nego u onima kod kuće. Postoji još raznih dodatnih sadržaja, a ako vam finansije to dozvoljavaju naš savjet je da to iskoristite i učinite rođendan vašem djetetu prosto nezaboravnim.

Igraonice Niš Near Me

Ukoliko tražite igraonicu u svojoj blizini, sve šta treba da uradite jeste da u Google ukucate traženi pojam i “near me” nakon toga.

Dakle, u slučaju da tražite igraonice u svom gradu, sve šta treba da upišete jeste “igraonice Niš near me” da biste dobili odgovarajuće rezultate pretrage.

Tako možete brzo i efikasno pronaći najbolje mjesto za vaše mališane, ono u kojem će uživati i oni, ali i vi kao roditelji.

Želimo najdivnije proveden dan!