Igraonice Zagreb

igraonice zagreb

Dječije igraonice su u posljednje vrijeme doživjele pravi bum. Njihova popularnost je u proteklih nekoliko godina naglo porasla, pa se tako i značajno povećao njihov broj u Zegrebu. Ista je situacija i u svim većim gradovima regiona.

Naime, ovo su zaista odlična mjesta da se napravi rođendanski party za klince jer se do mile volje mogu zabavljati u prostoru predviđenom za to. Sa druge strane, roditelji se bar malo mogu opustiti bez razmišljanja jer je rođendanski nered sada van njihovog doma.

Igraonice su ujedno dobra mjesta da odvedete klince da se malo zabave i mimo rođendana, pogotovo kada je hladnije vrijeme. Ipak, teško je pronaći slobodnu igraonicu, pogotovo vikendom. Ako je kvalitetna, sigurno je vikendom već danima unaprijed rezervisana. Zato i vi ukoliko razmišljate da u igraonici proslavite dječiji rođendan, na vrijeme se organizujte i isplanirajte.

Ako ste u svom planiranju već pretraživali igraonice Zagreb, na dobrom ste mjestu. Ovdje vam donosimo sve važne informacije na temu igraonice Zagreb, gdje su i kako do njih. Važno je da prije konačnog odabira igraonice dobro razmotrite sve aspekte igraonice kako bi odabrali onu koja će najbolje zadovoljiti vaše potrebe.

Čarobna šuma
Adresa: Braće Cvijića 15, Knežija
Grad: Zagreb
Tel: 098 912 83 04
E-mail: [email protected]
Web: stranica / facebook
Cirkus
Adresa: Branimirova 29, Zagreb
Grad: Zagreb
Tel: 098 138 04 98
E-mail: n/a
Web: stranica
Princ
Adresa: Avenija Dubrava 310
Grad: Zagreb
Tel: 098 60 88 71
E-mail: [email protected]
Web: stranica
Mali Party
Adresa: Kramarići 1a, Dugave
Grad: Zagreb
Tel: 091 344 28 90
E-mail: [email protected]
Web:  stranica / facebook
Dvorac Camelot
Adresa: Ul. Cvijete Zuzorić 3
Grad: Zagreb
Tel: 098 138 04 98
E-mail: n/a
Web:  stranica / facebook
Jungle Play
Adresa: Zagrebačka avenija 94
Grad: Zagreb
Tel: 098 138 04 98
E-mail: n/a
Web:  stranica / facebook
Zlatni Dvorac
Adresa: Kučerina 74, Trešnjevka
Grad: Zagreb
Tel: 098 138 04 98
E-mail: n/a
Web:  stranica / facebook
Dječji grad
Adresa: Ulica grada Vukovara
Grad: Zagreb
Tel: 017 988  888
E-mail: n/a
Web:  facebook
Lolipop
Adresa: Laška ulica 12, Gornja Dubrava
Grad: Zagreb
Tel: 095 197 44 89
E-mail: [email protected]
Web:  stranica / facebook
Zemlja čuda
Adresa: Murati 14
Grad: Zagreb
Tel:  098 78 76 78
E-mail: [email protected]
Web:  stranica / facebook
En Ten Tini
Adresa: Koledinečka 5
Grad: Zagreb
Tel:  01 2912 347
E-mail: [email protected]
Web:  stranica
Papageno
Adresa: Jaruščica 9b
Grad: Zagreb
Tel:  098 257 807
E-mail: [email protected]
Web:  stranica
Sportić
Adresa: Gradačka 3, Veliko Polje
Grad: Zagreb
Tel:  098 894 255
E-mail: [email protected]
Web:  stranica / facebook
Bakina igraonica
Adresa: Božidara Magovca 161
Grad: Zagreb
Tel:  01 66 00 378
E-mail: n/a
Web:  stranica / facebook
Juhuhu
Adresa: Ul. Podbrežje V 32a
Grad: Zagreb
Tel:  091 156 9884
E-mail: [email protected]
Web:  facebook
Hakuna Matata
Adresa: Brezovička cesta 27M
Grad: Zagreb
Tel:  01 6526 298
E-mail: [email protected]
Web:  stranica / facebook
Happy Day
Adresa: Malešnica ul. 54
Grad: Zagreb
Tel:  098 455 017
E-mail:  [email protected]
Web:  stranica /

Sve što treba da znate o igraonicama u Zagrebu

Kako smo već naveli, veliki je broj igraonica u Zagrebu. I gotovo svakih nekoliko mjeseci se otvori neka nova. Zato je konkurencija prilično velika ali je i tražnja značajna. Sve je veći broj roditelja koji se odlučuju na rođendanske proslave svojih mališana u igraonicama. Kada su u pitanju prvi rođendani i krštenja roditelji se uglavnom odlučuju na restorane koji u svom sklopu imaju igraonice.

Izbor igraonice zavisi od mnogo faktora poput veličine prostora, broja teta za čuvanje, blizine mjestu gdje se živi, dodatnih pogodnosi koje se nude i sl. Naravno, prilikom odabira, veliku ulogu ima cijena zakupa igraonice. U najvećem broju slučajeva plaća se fiksno zakup prostora i to po satu. Postoje i slučajevi gdje je određena cijena po djetetu pa konačan iznos zavisi od ukupnog broja gostiju.

djecija igraonica zagreb

U dosta igraonica, moguće je da hranu i piće  sami roditelji donesu. Na ovaj način mogu kontrolisati i ove troškove ali i kontrolisati kakvog su kvaliteta namirnice koje će taj dan klinci pojesti. I možda najvažnije, torta. I to treba na vrijeme obezbijediti i dostaviti i odložiti u frižider igraonice.

U igraonicama su djeci na raspolaganju brojne razičite igračke, rekviziti za igru i tete koje će ih paziti. Naravno od igraonice do igraonice zavisi koliko čega vam je na raspolaganju, ali je kod svih sve što imaju prilagođeno klincima tako da ne postoji mogućnost da se povrijede.

Kada su u pitanju tete koje čuvaju klince, njihova osnovna uloga jeste da ih paze, a od njihovog ličnog zalaganja i politike poslovanja igraonice zavisi koliko će se dodatno angažovati da animiraju klince.

Igraonice u ponudi uglavnom imaju i neke dodatne mogućnosti poput angažmana specijalnog klovna ili animatora i fotografa. Naravno, ovo sve iziskuje dodatne troškove.

Besplatne igraonice

Kako smo već naglasili igraonice su vikendom sve rezervisane dosta unaprijed. Zato da ne bi razočarali klinca prvo ih kontaktirajte telefonom i provjerite dostupnost za taj dan. Ili, ako ni onda nema, preporučujemo neku od besplatnih igraonica koje su na raspolaganju u Zagrebu.

Besplatne igraonice su uglavnom one koje se nalaze u sklopu tržnog centra. Neke su besplatne određeni vremenski period (npr. prvih sat vremena) a onda kreće obračun. Najviše su namjenjene roditeljima koji su došli u šoping sa djecom. Ideja je da ih ovdje ostave kako bi obavili kupovinu na miru.

Ipak, treba obratiti pažnju na neke potencijalne nedostatke ovih igraonica.

igraonice zagreb

U njima je često prilična gužva i nemoguće je da teta koja je u smjeni brine o svima na pravi način. Zato roditelji često i ne mogu puno da se udalje od igraonice, potrebno je da su tu u blizini i da sami nadgledaju svoje dijete.

Svakako dobro obratite pažnju prikom odlaska u besplatnu igraonicu.

Rođendanska žurka u igraonici

Proslava rođendana u igraonici i proslava u kući ne mogu se ni porediti. Najvažnija prednost igraonica je činjenica da se sav onaj nered koji ostaje iza klinaca dešava van vašeg doma. Nema suđa, razbacanih igračaka, fleka, slomljenih predmeta. Nema ni toliko nerviranja.

Na raspolaganju vam je prostorija ispunjena igračkama i rekvizitima za trčanje, skakanje i igru. I sve je to (bar bi trebalo biti) potpuno prilagođeno i osigurano tako da se klinci ne mogu povrijediti. Sve bi trebalo da je od gume ili spužve tako da mališani i kad se međusobno spotaknu, ne mogu zadobiti ozljede.

djecije igraonice u zagrebu

Sve to, koliki kod da vam je dom, sami ne možete obezbijediti i organizovati. Gotovo nikad nema dovoljno prostora da primite sve koje ste pozvali a pogotovo da osigurate svaki ćošak i ivicu o koju se dijete može udariti.

Pored svega toga, još jedna velika prednost igraonica je i prostor predviđen samo za roditelje. Ovdje se oni mogu opustiti i na miru pričati. To je pretežno neki prostor neposredno pored same prostorije za igru pa tako roditelji mogu usput i nadgledati klince.

Proslava u igraonici je očigledno mnogo bolja opcija od proslave u kući. Ipak, iziskuje često značajna finanskijska sredstva. Zato treba dobro izvagati sve prednosti i nedostatke obje opcije i isplativost istih.

Igraonice Zagreb: opcija “Near me”

Postoji jedna veoma interesantna opcija kako da pronađete igraonicu u Zagrebu kada vam treba. Ako ste se našli negdje van ii mate pristup internetu, ukucajte u Google: igraonice Zagreb i opciju near me. Pojaviće se lista igraonica koje se u tom trenutku nalaze u vašoj blizini.

Ovo je definitivno najbrži način da saznate koja vam je najbliža igraonica u koju možete da odvedete klinca.

Koristeći ovu opciju ili našu gore navedenu listu svih igraonica u Zagrebu, nadamo se da ćete naći onu pravu, koja će odgovarati vašim potrebama kada je proslava rođendana u pitanju. Svakako ukoliko smatrate da smo izostavili neku igraonicu za koju vi iskustveno znate da je kvalitetna i vrijedna pažnje, molimo vas, pišite nam.