Igraonice Bijeljina

igraonice bijeljina

Prije nekoliko godina naglo je porasla popularnost dječijih igraonica. Svakim danom ih je sve više, sve je veća konkurencija, svi se sadržajem i ponudom pokušavaju izboriti za svoje mjesto u gradu.  Neki to rade više, neki manje uspješno, pa tako se u nekim igraonicama doslovno ne može dovesti dijete zbog prebukiranosti proslavama dječijih rođendana. S druge strane, neke se brzo zatvore zbog neispunjavanja osnovnih uslova koje svaka igraonica mora zadovoljiti.

Dječije igraonice su posebno doživjele procvat jer se sve više roditelja odlučuje da u njima organizuje proslavu rođendana svojih mališana. Ovo je sasvim očekivano, s obzirom da su igraonice mjesta upravo predviđena za igru i zabavu djece. Većina ljudi, koja sebi ovo može priuštiti odlučuje se da u igraonicama proslavi rođendan, ne samo zbog zabave svoje djece već i zbog sopstvenog opuštanja jer u igraonicama uglavnom postoji prostor predviđen za odrasle.

Ako ste na internetu tražili igraonice Bijeljina, ovdje na Mamaonici ćete, nadamo se, pronaći i odabrati pravu igraonicu za svoje dijete. Ukoliko tražite mjesto za proslavu predstojećeg rođendana ili mjesto gdje ćete poslijepodne odvesti dijete da se malo zabavi, ovdje su svi nepohodni podaci na temu igraonice Bijeljina.

Dječije igraonice u Bijeljini

Dizni
Adresa: Njegoševa 75
Grad: Bijeljina
Tel: +387 65 914 793
E-mail: n/a
Web:  facebook
Dječija igraonica
Adresa: Intergaj
Grad: Bijeljina
Tel: +387 65 019 910
E-mail: n/a
Web:  facebook
Plava laguna
Adresa: Srpske dobrovoljačke garde 84/F
Grad: Bijeljina
Tel: +387 66 890 454
E-mail: [email protected]
Web:  facebook
Laganini
Adresa: Sremska 2, u sklopu tržnog centra MIHAJLOVIĆ d.o.o.
Grad: Bijeljina
Tel: +387 55 204 204
E-mail: [email protected]
Web:  n/a
Magični zamak
Adresa: Sremska 2, u sklopu tržnog centra MIHAJLOVIĆ d.o.o.
Grad: Bijeljina
Tel: +387 65 419 475
E-mail: [email protected]
Web:  stranica

Šta nude igraonice za djecu u Bijeljini?

Prethodno smo naveli nekoliko dobrih igraonica u Bijeljini koje se svojom ponudom izdvajaju. Svakim danom ih je sve više pa ćemo ovaj spisak vremenom dopunjavati. Ovaj porast svakako svjedoči o sve većoj potražnji za kvalitetnim igraonicama koje će osigurati zanimljivu proslavu rođendana bez da se roditelji puno namuče.

Igraonice su idealno mjesto i da u njih dovedete klince, mimo rođendana. Pogotovo zimi, kada je hladno i više nemate ideja kako da zabavite svoje dijete, igraonice su dobar izbor. Takođe, ukoliko živite u centru ili u naselju gdje nema puno zelenila već samo ulice i parkinzi, igraonice su najsigurniji izbor u tom slučaju.

U igraonicama klinci mogu da se druže sa drugom djecom, vrište i skaču koliko im volja, jer na kraju ovo upravo i jesu mjesta za to. Svakako se možete opustiti više nego na bilo kom drugom mjestu gdje odvedete dijete.

djecija igraonica bijeljina

U igraonicama je sve prilagođeno klincima, sve je gumeno i spužvasto, nema oštrih i lomljivih predmeta pa je zato i najmanji rizik od povreda. Naravno, ovdje govorimo o boljim igraonicama. Nisu sve takve,  neke su napravljene na brzinu, zbog opšteg trenda, bez obraćanja pažnje na sve važne detalje i bez ispunjavanja osnovnih uslova. Zato obratite pažnju kada birate igraonicu, bilo za običnu dnevnu posjetu ili ukoliko organizujete rođendan.

U listi koju smo mi naveli, odabrali smo zaista kvalitetne igraonice koje ispunjavaju sve preduslove za siguran i zabavan boravak vaše djece u njima. Svakako, pozivamo vas da i sami dopunite spisak, ukoliko smatrate da smo propustili neku igraonicu vrijednu pažnje. Takođe, pišite nam kakva iskustva imate sa igraonicama, kakvi su vaši utisci, koja je po vama najbolja, sa kakvim problemima ste se susretali dok ste organizovali rođendan i slično.

Prilikom organizacije rođendana u igraonici, naravno, jedno od najvažnijih pitanja je: koliko to košta? Teško je jasno precizirati koliko je to, zavisi od igraonice do igraonice. Ipak, neki prosjek je oko 150KM za 3 sata zakupa igraonice, koliko je ustvari i maksimalno da možete biti u igraonici. Uglavnom ovo uvijek bude i dovoljno. Naravno, i to opet zavisi po igraonicama, neke su fleksibilnije, sve zavisi kako se dogovorite.

Neke igraonice određuju fiksnu cijenu po djetetu, pa ukupna cijena zavisi od konačnog broja djece. Igraonice nude i dodatne usluge, pa finalna cijena zavisi i od toga. Postoji mogućnost organizovanja dodatnog pratećeg programa, poput animatora, klovnova, dodatne akivnosti. Ipak to sve zahtijeva dosta više novca i ukoliko se odlučite na to, preporučujemo da sami organizujete ove dodatne aktivnosti ukoliko želite da uštedite.

Prednosi proslave rođendana u igraonici

Proslava rođendana u igraonici je zaista praktično rješenje. Zamislite samo da nema one strepnje da će vam mali gosti srušiti i razbiti najdraži stakleni ukras na komodi ili da će pošarati tek okrečene zidove. I kad mislite da ste skloniili baš sve tako da im bude van dohvata, klinci nekako ipak pronađu način da se dokopaju neke lomljive stvari.

igraonice u bijeljini

Zamislite samo da nema svog onog prljavog suđa i razbacanih igračaka koje treba srediti kad vam se čini da baš nikako nemate više snage. Svega toga nema u igraonici.

Kada su u pitanju hrana i piće, to je uglavnom prepušteno vama da obezbijedite. Svakako tako je i isplatnije i sigurni ste šta ste kupili i šta će vaši klinci konzumirati. Dakle, potrebno je samo da sve ovo kupite i donesete u igraonicu. Uglavnom su tete u igraonici zadužene da sve namirnice posluže i dopunjavaju.

Dodatna prednost proslave rođendana u igraonicama je i svakako prostor predviđen za boravak roditelja. Uglavnom je to na mjestu odakle možete imati na oku svoje klince sve vrijeme i nadgledati situaciju, ali u isto vrijeme se opustiti u razgovoru sa svojim prijateljima.

Igraonice Bijeljina “Near me”

Ukoliko niste do sada znali ovu opciju, pročitajte i razmislite koliko bi vama koristila. Naime, ukoliko u Google pretraživaču ukucate igraonce Bijeljina i dodate gore navedeni izraz near me, dobićete listu igraonica koje trenutno nalaze u vašoj blizini.

Ovo je zaista najbrži način da odmah saznate koja od igraonica u Bijeljini vam je u datom trenutku najbliža ukoliko ste odlučili da baš tad tamo povedete klinca. Ovo je zaista zgodno ako planirate organizaciju rođendana, a jedan od kriterijuma vam je i blizina igraonice vašoj kući.

Ukoliko se skoro otvorila neka igraonica za koju još niste čuli, saznaćete preko near me opcije i tako i nju uzeti u razmatranje prilikom odabira.