Igraonice Herceg Novi

igraonice herceg novi

Na obali je, iako su ovakva mjesta uglavnom najživlja ljeti, isto stanje kao u svim drugih gradovima – igraonice su popularne i tražene. Činjenica da je proslava rođendana i okupljanje klinaca na jednom mjestu, gdje imaju svu zabavu svijeta, najjednostavnije rješenje, dovoljan je argument da se roditelji odluče upravo za ovakve vidove organizovanja.

Igraonice na jednom mjestu nude sve – prostor za zabavu i proslavu djece, prostor za okupljanje odrasli, prostor za piće, jelo, priču i druženje. Sve to čini iznajmljivanje igraonice na nekoliko sati puno boljom opcijom od pravljenja istoga u kućnoj varijanti. Pogotovo kada se uzme niz obaveza i poslova koji roditelje čekaju prije i poslije slavlja.

Iako se sada uglavnom koriste u tu slavljeničku svrhu, zapravo su osmišljene kao mjesto za igranje i prostor u kom se bezbijedno može ostaviti dijete dok roditelji, na primjer, rješavaju poslove. Zato su se vremenom pojavile i besplatne igraonice, one koje se nalaze u sklopu tržnih centara, gdje se djeca mogu zabavljati dok roditelji obavljaju potrebnu kupovinu namirnica.

Kako bismo pomogli svima vama koji ste u svoje pretraživače kucali igraonice Herceg Novi, u nastavku vam donosimo informacije o igraonicama koje možete posjetiti u ovom popularnom mjestu za ljetovanje.

Dječije igraonice u Herceg Novom

Akvarijum
Adresa: Save Ilića br 46
Grad: Herceg Novi
Tel:  +38231 330 276
E-mail: n/a
Web: facebook
Zvrk
Adresa: Nikole Ljubibratića 15 A
Grad: Herceg Novi
Tel:  +382 69 345 192
E-mail: [email protected]
Web: facebook
Zig Zag
Adresa: Braće Pedišić br 81
Grad: Herceg Novi
Tel:  +382 69 777 607
E-mail: n/a
Web: n/a
Patuljak
Adresa: Vuka Karadžića 1
Grad: Herceg Novi
Tel:  +382 67 827 174
E-mail: n/a
Web: facebook
Savina
Adresa: Šetalište Pet Danica 99
Grad: Herceg Novi
Tel:  +382 69 046 575
E-mail: n/a
Web: n/a
KINO
Adresa: Trg Nikole Đurkovića 8
Grad: Herceg Novi
Tel:  +382 67 611 433
E-mail: [email protected]
Web: facebook / sajt

Šta nude igraonice u Herceg Novom?

U Herceg Novom nema tako veliki broj igraonica kao u nekim drugim gradovima. Razlog tome su dvije činjenica: riječ je o manjem mjestu i riječ je o manjem mjestu koje ipak više živi ljeti nego u ostatku godine.

Naime, najveći promet nastaje u sezoni kada veliki broj turista preplavi Herceg Novi, ali potražnja postoji i tokom ostatka godine od strane lokalnog stanovništva. Upravo zato je broj igraonica u porastu i uvijek možete otkriti neko novo mjesto za djecu koje se pojavilo u vašem gradu.

Na našoj trenutnoj listi nalaze se dječije igraonice Akvarijum, Zvrk, Zig Zag i Patuljak, pri čemu je Zig Zag smještena u Meljinama koje se nalaze odmah pored Herceg Novog, ali se uglavnom smatraju dijelom istog.

Sve igraonice su veoma slične, ali se opet razlikuju po ponudi, odnosno po sadržaju koji nude. Jedne su veoma dobro opremljene, druge nešto slabije, ali sve nude sasvim dovoljno zabave za vaše dijete.

Vjerovatno vam je prvo pitanje ono koje se tiče cijene i plaćanja. Konkretan odgovor na to pitanje možete dobiti od igraonica na gore navedene kontakte, s obzirom da ne postoji uniformisana cijena koja važi za svaku. Neke igraonice naplaćuju po satu, neke po djetetu, pa je moguće da se finalna cijena za određen broj ljudi na određen vremenski period razlikuje od mjesta do mjesta.

Prednosti i mane igraonica

Dječije igraonice imaju i svoje prednosti i svoje mane. S obzirom na potražnju i povećanje u ponudi možemo odmah zaključiti da prednosti ipak preovladavaju.

Prva i osnovna prednost ogleda se u činjenici da roditelji često ne mogu proslave (rođendanske ili neke druge) organizovati u kućnoj varijanti jer nemaju uslova. Zato je najbolje rješenje zakup prostora igraonice na određen vremenski period, gdje i djeca i roditelji imaju dovoljno prostora i zabave. Tu je naravno i problematika čišćenja i spremanja kuće koja zna biti naporna i mučna, a koja nije briga kada željeno vrijeme provodite u igraonici.

Naravno, kada pričamo o manama u prvi red stavljamo potrebu za plaćanjem. Ne mogu svi da si priušte taj vid proslave i zabave, niti je cijena toliko povoljna da je dostupno svima, tako da ipak postoje određena ograničenja i nedostaci.

Igraonice Herceg Novi “Near me”

I za kraj ostavljamo jedan savjet. Ukoliko pokušavate pronađi igraonice koje se nalaze u blizini vas, samo kucajte u pretraživač sljedeće: igraonice Herceg Novi near me. Tada će rezultati pretrage biti one igraonice koje se nalaze u neposrednoj blizini, koje su vam najdostupnije.

Probajte, sigurno radi. Ili prelistajte igraonice koje smo naveli iznad. Neka iz navedene ponude možda bude idealna za vašu proslavu.