Igraonice Osijek

igraonice osijek

Popularnost dječijih igraonica je svakim danom u porastu. Sve ih je više koje osvajaju svojom originalnom ponudom i atraktivnošću. Potražnja raste pa tako i ponuda. Kako i ne bi, igraonice su zaista idealna mjesta kako za svakodnevnu zabavu djece tako i za proslavu rođendana.

Zamislite samo koliko truda, vremena i živaca vam može uštediti proslava koju organizujete u igraonici. I sve više roditelja je toga svjesno. Iako, ovo rješenje i nije finansijski najpovoljnije ipak odnos onoga što plaćate i dobijate ide u korist ovog drugog.

Pored svega toga, igraonice su prava radost za klince. Tu je sve prilagođeno njima, oni su tu svoj na svome, tako se i ponašaju i istinski uživaju. Tako da proslava njihovog rođendana u igraonicama je pravi doživljaj.

U slučaju da ste pretraživali igraonice Osijek, ovdje ste na pravom mjestu. Naime, predstavljamo vam nekoliko najboljih igraonica u Osijeku, za koje smo sigurni da će bar neka ispuniti vaša očekivanja  i potrebe.

U nastavku su i sve potrebne informacije na temu igraonice Osijek, i to sve sa namjerom da vam na neki način pomognemo da odaberete igraonicu koja će vam za date potrebe naviše odgovarati.

Dječije igraonice u Osijeku

Twister
Adresa: Šamačka br 29
Grad: Osijek
Tel: 01 889 65 22
E-mail: [email protected]
Web: stranica / facebook
Bambi
Adresa: Plitvička 1a
Grad: Osijek
Tel: 031 560 546
E-mail: [email protected]
Web: stranica
Avenuemall
Adresa: Sv Leopold Mandić 50 a
Grad: Osijek
Tel: 098 339 187
E-mail: [email protected]
Web: stranica
Madagaskar
Adresa: Sjenjak br 133
Grad: Osijek
Tel: 099 214 43 74
E-mail: [email protected]
Web: facebook
Havana
Adresa: Reinsenova br 120
Grad: Osijek
Tel: 098 947 08 57
E-mail: [email protected]
Web: stranica / facebook

Sve što treba znati o dječijim igraonicama u Osijeku

Sve navedene igraonice u Osijeku ispunjavaju sve neophodne uslove za bezbijedan boravak djece. To je i najvažnije. Pored toga, svaka je na svoj način zabavna i svaka ima specifičnu ponudu. U svakom slučaju sve su to igraonice koje svojim karakteristikama ispunjavaju svoju funkciju.

Bez obzira da li planirate nekoliko sati igre za svog klinca kada već nemate ideje gdje drugo da ga odvedete ili planirate proslavu rođendana, igraonica je idealno mjesto. Često je jako teško uopšte naći slobodan termin za igru ili proslavu pogotovo vikendom jer su igraonice uglavnom dosta unaprijed rezervisane.

djecije igraonice u osijeku

Proslava u igraonici zaista ima puno prednosti, ali to zadovoljstvo i košta. Cijene zavise od igraonice do igraonice. Uglavnom se cijena odnosi na zakup prostora na određeni vremenski period, u prosjeku na tri sata. Kod nekih drugih postoji mogućnost da se naplata vrši prema broju djece pa je moguće da prođete i jeftinije.

Kada je u pitanju posluženje, uglavnom su sami roditelji zaduženi za to, što je možda bolja opcija jer tako mogu kontrolisati kvalitet hrane i pića. Pored toga, dosta igraonica nudi i uslugu keteringa što ponekad može biti i jednostavnija opcija kada ste u stisci sa vremenom.

Igraonice uglavnom nude i neke dodatne usluge poput angažmana animatora, klovnova, fotografa i slično. Ali, sve to dodatno košta. U zavisnosti  koliko novca vam je na raspolaganju imate različite mogućnosti.

Koje su prednosti proslave rođendana u igraonici?

Zamislite proslavu dječijeg rođendana bez nereda, prljavog suđa, razbijenog pokućstva i drugih sličnih stvari koje sa sobom nosi kućno izdanje žurke.  Preselite svu tu gužvu negdje drugo, a na kraju dana neka vas dočeka vaš udobni, čisti dom da se u njemu možete odmoriti i opustiti.

Prije svega, igraonice su mjesta predviđena upravo za boravak djece i ostalih gostiju. To su mjesta gdje  prije svega ima dovoljno prostora da svi klinci i njihovi roditelji  mogu da se smjeste, što je u kući često teško izvodljivo . Drugo, ovdje je svaki kutak prilagođen klincima u smislu da je sve od spužve ili gume što je u slučaju padova (što je neminovno), mnogo bezbjednije.

Pored svega toga, igraonice raspolažu sa rekvizitima za igru koje niko ne može ni smjestiti u svoj dom poput tobogana, trampolina, različitih vrsta poligona i drugih stvari koje klinci obožavaju a koje im omogućavaju aktivnu igru.

djecije igraonice osijek

Tu su i tete koje su zadužene za bezbijednost ali i animaciju djece. Kako smo već ranije spomenuli  moguće je dodatno angažovati i klovnove koji će upotpuniti zabavu.

Pored svega toga, u igraoncama postoji  prostor predviđen za roditelje. To je dio u blizini djece odakle ih mame i tate mogu nadgledati ali opustiti se u prijatnoj atmosferi i razgovoru.

U svakom slučaju, brojne su prednosti proslave rođendana u igraonici koja je za to i predviđena. Svakako na vama je da odlučite koliko vam se to isplati.

Igraonice Osjek “Near me”

Igraonicu lako i brzo možete pronaći tako što na Google-u ukucate pojam igraonice i izraz “near me”. Rezultat pretrage će biti igraonice koje se nalaze u vašoj blizini.

Ovo je najbrži način da saznate koja igraonica vam u Osjeku u datom trenutku najbliža i prema tome možete odlučiti gdje da odvedete klinca da se zabavi ili da planirate proslavu rođendana.

Nadamo se da smo vam pomogli da se odlučite i izaberete najbolju igraonicu za svoje klince. Ukoliko smatrate da smo propustili neku igraonicu vrijednu pažnje, molimo vas pišite. Svakako ćemo dopuniti našu listu svakom igraonicom koja ispunjava uslove za sigurnu i dobru zabavu mališana.