Igraonice Kruševac

igraonice krusevac

Popularnost dječijih igraonica je u značajnom porastu proteklih nekoliko godina. Ova pojava je aktuelna kako u svim većim gradovima Srbije, tako i u Kruševcu. Sve ih je više sa raznolikom ponudom i sadržajem kako za redovan dnevni boravak i igru djece tako i za organizovanje različitih proslava.

Tempo života se promijenio, mnogo smo zauzeti, stalno nam se čini da nam manjka vremena. Zato na mnogim poljima posežemo za jednostavnim i praktičnim rješenjima za neke svakodnevne obaveze i dešavanja. Tako, kada je u pitanju organizacija proslave dječijeg rođendana sve se više ljudi odlučuje da da pojednostavi i olakša cijelu stvar orgranizujući rođendan u igraonici.

Igraonice su zaista dobro rješenje za dječiju proslavu kada nemate vremena, prostora ili živaca da sve to organizujete u svom domu. Svakako važno je dobro razmotriti sve opcije prednosti i nedostatke prije donošenja konačne odluke.

Ukoliko ste pretraživali igraonice Kruševac, na dobrom ste mjestu. U nastavku je detaljan tekst o svim mogućnostima i opcijama kada je u pitanju proslava dječijeg rođendana. Potrudili smo se da napravimo spisak igraonica i sve korisne informacije na temu igraonice Kruševac. Nadamo se da će vam biti od pomoći prilikom odluke i odabira koji najbolje odgovara vašim potrebama.

Zvončica
Adresa: Brijanova br 42
Grad: Kruševac
Tel: 063 163 2383
E-mail:  n/a
Web:  facebook
Moj svet
Adresa: Topličina br 19
Grad: Kruševac
Tel: 065 3355038
E-mail:  [email protected]
Web:  stranica
Ćiribu Ćiriba
Adresa: TC Nova Deva, Takovska bb
Grad: Kruševac
Tel: 065 2908 005
E-mail:  n/a
Web:  facebook

Šta treba znati o igraonicama u Kruševcu?

Kruševac nema tako veliki broj igaonica poput nekih drugih većih gradova u Srbiji, ali opet ove koje su aktuelne za sad donekle zadovoljavaju potrebe Kruševljana. Dešava se da je ponekad teško naći slobodan termin za proslave vikendom i da ukoliko se odlučite na organizaciju neke proslave treba rezervisati svoj termin na vrijeme, ponekad i nekoliko sedmica unaprijed.

Potražnja za igraonicama je u posljednje vrijeme zaista velika tako da vjerujemo da će se uskoro otvoriti još igraonica. Sve se više roditelja odlučuje da rođendanske proslave koje ih sleduju svake godine organizuju negdje vani, tj. van kuće.

Jedno od najvažnijih pitanja koje se postavlja prilikom donošenja odluke o organizaciji rođendana u igraonici je koliko to košta? Naime, cijene se razlikuju od igraonice do igraonice, ali reicimo da je neki prosjek oko 6 000 dinara za period od 3 sata. Ovo je fiksni zakup prostora, mada u nekim slučajevima postoji opcija zakupa prema broju djece, pa se ukupan konačan iznos može značajno razlikovati.

Igraonice često u svojoj ponudi imaju i dodatni program i usluge koje se posebno naplaćuju. Ovo se recimo odnosi na angažman animatora i klovna, fotografa ili drugih usluga koje mogu uljepšati zabavu. Ipak, oprezno sa potvrđivanjem ovih dodatnih aranžmana, može se desiti da vas na kraju sve mnogo više košta.

decije igraonice u krusevcu

Kada je u pitanju hrana i piće, to najčešće obezbjeđuju sami roditelji. Ovo je i dobro u neku ruku, s obzirom da mogu kontrolisati kvalitet i cijene hrane i pića koje će klinci konzumirati na proslavi. Neke igraonice nude uslugu keteringa, na vama je da odlučite šta vam je isplatnije.

Koje su prednosti proslave rođendana u igraonici?

Zamislite da ne morate da spremate, čistite i perete suđe poslije urnebesne dječije proslave rođendana. Zamislite da nema vriske, nereda, slomljenih čaša i prosutog soka. Ukoliko cijeli događaj izmjestite u neku igraonicu, sigurno ćete uštediti i vremena i snage i živaca.

Pored toga što ćete na kraju dana uštediti na svemu gore navedenom, proslavom rođendana u igraonici ćete svakako najviše obradovati klince. Ovo su mjesta kreirana upravo za njih. To je za njih malo carstvo zabave je im je dosutpno sve ono što kod kuće nemaju. Igraonice u opremljene trampolinama, toboganima, različitim poligonima, i naravno svakojakim igračkama. Ovdje klinci mogu do mile volje da trče, skaču i galame jer je igraonica upravo za to i napravljena.

Pored gore navedenog, igraonice su prilagođene djeci i sa aspekta bezbjednosti. Naime, svi rekviziti za igru su od spužve, gume ili drugih mekanih materijala koji će ublažiti posjedice pada djece. Tu su i tete čiji je zadatak da motre na klince i spriječe opasnije vratolomije.

decije igraonice krusevac

Pored prednosti za djecu, u samoj igraonici postoji i dio predviđen za boravak roditelja. To je poseban, malo odvojen prostor gdje se i odrasli mogu počastiti i opustiti dok se klinci ludo zabavljaju.

Na kraju dana, kad se žurka završi, kad se klinci dobro umore od dobre zabave u igraonici, odlazite svojoj čistoj i udobnoj kući gdje vas čeka mir i tišina u kojoj možete da se opustite.

Igraonice Kruševac “Near me”

Engleski izraz iz naslova se odnosi na opciju koja omogućava brzo i lako pronalaženje igraonice. Naime, ukoliko u Google ukucate pojam igraonice i dodate izraz near me, u rezultatima pretraga ćete dobiti spisak igraonica koje se nalaze u vašoj blizini.

Ovo je najbrži mogući način da saznate koja je najbliža igraonica trenutnoj lokaciji na koj se u tom trenutku nalazite.

Iprobajte ovu opciju ili pregledajte našu listu sa igraonicama. Nadamo se da ćete pronaći odgovarajuću igraonicu za proslavu ili dnevni boravak. Svakako, naša lista će se vremenom dopunjavati. Pozivamo vas da nam pišete o svojim iskustvima u nekoj od navedenih igraonica ili da predložite da u spisak uvrstimo neku igraonicu za koju smatrate da je izostavljena a kvalitetom i ponudom ne zaostaje za navedenima.