Igraonice Kotor

igraonice Kotor

Igraonice su mjesta koja su sve popularnija za druženje i proslave dječijih rođendana. Gotovo je nemoguće vikendom pronaći slobodnu igraonicu gdje biste mogli odvesti dijete bez posebnog povoda jer su sve uveliko zauzete ili unaprijed rezervisanje za proslave.

Ukoliko i vi razmišljate da sljedeći rođendan svog mališana proslavite u igraonici donosimo vam nekoliko korisnih informacija na temu igraonice Kotor.

Na žalost u Kotor ne postoji dovoljno igraonica između kojih biste mogli birati. Mi smo pronašli samo jednu koju bismo rado preporučili i koja zadovoljava neophodne standarde. U pitanju je igraonica Zum Zum koja se nalazi u tržnom centru Kamelja.

Ostale igraonice su samo sezonske ili o njima ne postoji dovoljno dostupnih kontakt podataka koje bismo vam mogli pružiti i tako omogućiti da birate. Ukoliko pretražujete igraonice Kotor, uvjerićete se u to i sami.

Svakako, ukoliko znate za neku kvalitetnu igraonicu iz koje nosite pozitivna iskustva i koju biste preporučili, pišite nam, rado ćemo je uvrstiti u naš spisak.

Zum Zum
Adresa: Tržni Centar Kamelija
Grad: Kotor
Tel: +382 67 204 529
E-mail: [email protected]
Web: facebook

Koje su prednosti proslave rođendana u igraonici?

Igraonice su idealna mjesta za proslavu dječijeg rođendana. Zmislite samo da nema vriske, trke, gužve i plača (što je sve karakteristično za ove vesele događaje) u vašem domu! Zamislite da nema gomile prljavog suđa, mrva i igračaka na sve strane na kraju dana. Zamislite samo da sve to možete preseliti negdje drugo i čak se donekle opustiti u razgovoru sa svojim gostima.

djecija igraonica u kotoru

U igraonicama vam je na raspolaganju veliki prostor, prilagođen upravo djeci, sa gomilom igračaka i drugih zanimacija koje će im boravak učiniti zabavnim. Uvijek je tu i prostor za odrasle, gdje se možete i malo opustiti dok krajičkom oka nadgledate situaciju kod malenih.

Kada je u pitanju hrana i piće, to zavisi od igraonice od igraonice, ali uglavnom ste vi za to zaduženi. Potrebno je na vrijeme obezbijediti sve i naručiti tortu. Tu su i tete da pomognu iako je njihova glavna uloga da čuvaju djecu.

Dodatno možete angažovati i animatore i druge zanimacije, ali naravno to sve dodatno košta. Sve zavisi od vaših finansijskih mogućnosti. Ukoliko sebi možete pripuštiti proslavu u igraonici, uveliko ćete i sebi olakšati a za djecu će to svakako biti nezaboravan provod.