Igraonice Split

Igraonice split

Složićete se da je popularnost dječijih zabavišta u poslednjih nekoliko godina u stalnoj ekspanziji. Sa popularnošću porastao je i broj samih igraonica, tako da nerijetko čujemo da se u blizini otvorila neka nova. Doduše, neke od njih se brzo proslave i to zbog kvalitetnog sadržaja koje nude, dok sa druge strane imamo igraonice koje brže propadaju jer ne mogu da se nose sa konkurencijom, bar u većim gradovima poput Splita.

Dječije igraonice predstavljaju savršena mjesta, stvorena isključivo za dječiju zabavu i razonodu, a uz mogućnost da ugosti i roditelje, te da se i oni malo opuste i odmore od svakodnevne jurnjave. Ovo je posebno pogodno za zimski period, kada bi valjalo izaći iz kuće i malo promijeniti sredinu, a opet niste na hladnom i otvorenom, rizikujući da bura učini svoje.

Igraonice su vremenom postale omiljena mjesta za mališane koji slave rođendan i žele da ugoste svoje drugare. One su zaista em praktično em jednostavno rješenja za ovakav vid događaja, pa ne čudi što su bolje igraonice u gradu toliko popunjene, da je potrebno rezervisati termin nekoliko sedmica unaprijed.

Ukoliko ste pretraživali igraonice Split, onda ste izabrali pravo mjesto na kojem ćete pronaći sve potrebne informacije na temu igraonice Split, a koje će vam definitivno koristiti u pronalasku zabavišta po vašoj mjeri. Bilo da želite poslije posla odvesti dijete da se izigra sa ostalim mališanima, ili možda pripremite rođendansku zabavu, donosimo vam sve neophodne podatke kako bi vam olakšali potragu za pravim mjestom koje će usrećiti vaše mališane.

Kids Jungle
Adresa: City Center, Vukovarska 207
Grad: Split
Tel: 091 244 25 63
E-mail:  [email protected]
Web: stranica
La La
Adresa: Osječka 54
Grad: Split
Tel: 099 778 05 44
E-mail:  [email protected]
Web: facebook
Dalmalino
Adresa: Josipa Jovića 22
Grad: Split
Tel: 021 374 618
E-mail:  [email protected]
Web: stranica / facebook
Guliver Energija
Adresa: Zoranićeva 16
Grad: Solin, Split
Tel: 021 206 963
E-mail: n/a
Web: stranica
Bonbocin
Adresa: Kukuljevićeva 1
Grad: Split
Tel: 091 131 44 14
E-mail: n/a
Web: n/a
Toy-Joy
Adresa: Put Brodarice 6
Grad: Split
Tel: 021 277 529
E-mail: n/a
Web: stranica / facebook
Party Land
Adresa: Antuna Branka Šimića 2
Grad: Split
Tel: 098 916 33 69
E-mail: n/a
Web: stranica
Čarobni grad
Adresa: Osmih Mediteranskih Igara 2
Grad: Split
Tel: 021 542 815
E-mail: n/a
Web: n/a

Šta sve treba da znate o igraonicama u Splitu

split

Split broji veliki broj igraonica. A čini nam se da taj iznos neće ostati na istom, već samo rasti. Istina, konkurencija jeste velika, no sudeći po potražnji ne brinemo se da će neka biti prazna tokom vikenda.
Sve više roditelja se odlučuje da svoje povjerenje prepusti stručnjom osoblju koje će uz najbolje uslove učiniti da proslava dječijeg rođendana prođe nezaboravno. S tim da prilikom odabira treba dobro obratiti pažnju na veličinu, blizinu i da li je moguće priuštiti tu igraonicu.

Pitanje koje se vjerovatno prvo postavlja jeste kolika je cijena ovakve zabave za djecu, a odmora za roditelje.  Cijene variraju od igraonice do igraonice, jer se razlikuju njihova ponuda, kapacitet, ali i reputacija. U većini slučajeva postoji fiksni iznos koji se određuje prema vremenu na koji iznajmljujete prostor, a ponekad se mjeri i prema broju djece koja prisustvuju proslavi.

Ako vas zanima šta treba da sami obezbijedite, onda su to definitivno sokovi, hrana i torta koje trebate ponijeti. To je dobra stvar, jer tako kontrolišete kako troškove, tako i kvalitet onog što mališani jedu. Na kraju krajeva, lično birate ono šta vaše dijete najviše i voli, te na taj način ispunjavate još jednu od njegovih želja.

Djeci na raspolaganju imaju veliki broj raznovrnish igračaka i rekvizita u samoj igraonici, ali i tetu koja će ih pripaziti.  Postoji mogućnost da sami pozovete još nekog, npr. animatora koji će osmišljavati različit program zabave i brinuti se da im ne bude dosadno. Njihova osnovna dužnost je da prije svega obezbijede sigurnost djece, a dalje u zavisnosti od ličnog zalaganja ili politike igraonice zavisi koliko će se dodatno angažovati da animiraju djecu.

Besplatne igraonice

igraonice split 2

Tokom vikenda, u Splitu predstavlja pravi izazov pronaći dobru slobodnu igraonicu. Ili su već rezervisane ili se baš u tom momentu dešava proslava nekog mališana.  Kada vam se desi ovakva situacija predlažemo da posjetite neku od besplatnih igraonica u Splitu.

Kada kažemo besplatne igraonice, mislimo na one u sklopu  tržnih centara. Uglavnom svaki tržni centar ima i igraonicu a njihova osnovna namjena je da roditelji tu ostave dijecu dok obave kupovinu ili nešto drugo za šta su došli u tržni centar.

Čini se zgodno, ipak ove igraonice imaju jedan nedostatak. Tu je često velika gužva i nema dovoljno teta koje mogu na pravi način brinuti o svoj prisutnoj djeci. Zato su roditelji, opravdano, sumnjičavi prema ovakvim igraonicama i ostavljanju djece. Ukoliko se ipak odluče na to, ostaju sve vrijeme u blizini i sami nadgledaju svoje dijete sve vrijeme. Naravno u ovom slučaju ne dolazi u obzir bilo kakvo opuštanje roditelja.

Treba dobro procijeniti da li je neka od ovakvih igraonica pogodna da vikendom tu dovedete dijete. Sve zaisi od situacije, gužve, broja djece  po jednoj teti, ponašanja djece u tom trenutku, starosti i karaktera vašeg djeteta i sl.

Rođendan u igraonici

igraonice split 1

Proslava rođendana u kući i igraonici se mnogo razlikuju. Jedna od glavnih prednosti igraonica je praktičnost, sav nered koji klinci mogu napraviti se dešava van vaše kuće. I nema gomile suđa, razbacanih igračaka, isflekanog tepiha i pošaranog zida. Nema one silne strepnje svaki put kad klinac od prijateljice posegne za vašom omiljenom vaznom.

Pored svega toga, imate na raspolaganju prostoriju punu igračaka i prilagođenu za skakanje i trčanje. Opet, naravno zavisi od igraonice do igraonice, ali uglavnom su sve osugurane, u smislu da je sve uglavnom gumeno i spužvasto pa se klinci nigdje ne mogu povrijediti bilo da se sami spotaknu ili da ih neko drugo dijete gurne.

Koliko god se trudili, kući to ne možete obezbijediti. Nekad, naprosto, nema ni dovoljno prostora, da smjestite svu djecu koju biste pozvali a kamoli njihove roditelje koji često dolaze u paru.

Još jedna od značajnih prednosti jeste da u igraonicama uglavnom postoji prostor predviđen i odvojen za roditelje. Tu se oni mogu opustiti, ispričati i počastiti. Ovo je zaista nekad i presudno pri razmatranju igraonice kao opcije za proslavu jer zaista je često nemoguće smjestiti sve goste u svoj stan.

Jedan od nedostataka ovakvog vida zabave, jeste što iziskuje značajna finansijska sredstva. Nije to preskupo ali svakako je skuplje od organizacije proslave u sopstvenoj režiji u svom domu. Pored toga, u igraonicama ste vremenski ograničeni. Desi se da kad vam je najljepše, zakupljeno vrijeme ističe i morate da napustite igraonicu. Zato treba sve dobro razmotriti i sve prednosti i nedostatke jednog i drugog vida organizacije rođendana uzeti u obzir. Sami procijenite šta vam se više isplati ne obraćajući pažnju što baš svi oko vas prave velike proslave u igraonicama.

Igraonice Split: opcija “Near me”

igraonica u splitu

Donosimo vam ideju kako da, u trenutku kad vam treba, pronađete igraonicu u Splitu. Ukoliko vam je u datom momentu dostupan internet, u Google ukucajte ono što tražite: igraonice Split i kliknete na opciju near me. Izlistaće se spisak igraonica koje su u vašoj blizini.

Ovako ćete na jednostavan i brz način saznati koja je igraonica u Splitu u datom trenutku vama najbliža i eto ideje gdje da skoknete da se vaš mališan razonodi i zabavi.

Pokušajte sa ovim prijedlogom ili pregledajte našu listu i gore navedene prijedloge igraonica u Splitu. Sigurno ćete pronaći neku koja vam odgovara. Dobro razmotrite sve aspekte i mogućnosti koje vam se nude ukoliko ste se odlučili za organizaciju rođendana. Svakako je navažnije da vaši klinci uživaju u svom divnom danu a i da se vi koliko toliko možete opustiti.