Igraonice Mostar

igraonice-mostar

Da li ste uopšte primijetili koliko je porasla popularnost dječijih igraonica u ovom gradu? Kako i ne bi, kad se većina roditelja slaže da je ovo olakšavajuća okolnost prilikom proslava dječijih rođendana. Ne morate misliti o čišćenju, o sklanjanju namještaju i pravljenju prostora za sve. Jer, igraonice su namijenjeni prostori za baš sve vrste dječijih zabava.

Istina, prostor nije besplatan kao onaj kod kuće, ali štedite na mnogo važnijim stvarima – vremenu i živcima.  Vaši klinci će biti srećni jer mogu dovesti svoje drugare na mjesto predviđeno za igru i druženje, a vi jer ćete uživati u ispijanju kafe sa ostalim roditeljima i bar na tren ne morate razmišljati gdje su i šta rade.

Ako ste guglali mostarske igraonice, onda ste na pravom mjestu. Dozvolite da vam predstavimo niz igraonica, koje će sigurno predstavljati idealno rješenja za sve vaše potrebe i učiniti vaše dijete srećnim, što predstavlju poentu svega.

Potrudili smo se da obezbijedimo nekoliko korisnih informacija na temu igraonice Mostar, a sve u cilju da pomognemo pri odabiru one najbolje za vaše dijete i  vas.

Dječije igraonice u Mostaru

Jungle, Mepas Mall
Adresa: Tržni centar Mepas Mall, četvrti sprat, Ulica kardinala Stepinca
Grad: Mostar
Tel: 036 44 55 76
E-mail: n/a
Web: stranica
PLONKI
Adresa: n/a
Grad: Mostar
Tel: 036 580 828
E-mail:  [email protected]
Web: n/a
Maštograd
Adresa: Ante Starčevića 38
Grad: Mostar

Tel: 063 259 518
E-mail:  [email protected]
Web: Facebook
Fun Land
Adresa: Ulica Blejbruških žrtava
Grad: Mostar

Tel: 036 832-500
E-mail:  [email protected]
Web: Facebook
Bambino
Adresa: T.C. Bingo Mostar, Put M-17 br. 5
Grad: Mostar

Tel: 062 300 004
E-mail:  n/a
Web: Facebook
Čarobni svijet
Adresa: Stari Pazar 3A
Grad: Mostar

Tel: 061/734-221
E-mail:  [email protected]
Web: Facebook

Upoznajte igraonice za djecu u Mostaru

djecja-igraonica-jungle-mepas-mall

Možda ne broji na desetine zabavišta kao drugi veći gradovi, no za potrebe Mostara, on ima sasvim dovoljan broj igraonica.

Mada, sigurni smo da će se u nekoliko narednih godina broj sve više povećavati.  To samo svjedoči koliko je ovo siguran i kvalitetan način da svojim klincima obezbijedite vrhunsku zabavu, a pri tom uštedite svoju energiju.

Neke od poznatih igraonica, koje se često zovu i kafićima za djecu su Bambino, Jungle i Maštograd. Uostalom, kako ste već prethodno upoznali sa nizom pažljivo odabranih (provjerenih) igraonica, vjerujemo da ćete u ponudi pronaći nešto i za veliki dan vaše djece. Čak štaviše, dopustite njima da odaberu mjesto gdje bi najviše voljeli proslaviti rođendan, neka učestvuju u organizaciji!

Pretpostavljamo da vas najviše interesuje prvo pitanje koje ćete postaviti – koliko novca sve to košta, pa evo stiže i odgovor.  Zapravo, cijene se razlikuju od igraonice do igraonice i ne može se odrediti precizan iznos. Uglavnom se naplaćuje zakup prostora, koji je oko 150 KM/3h (čak i više), a to zavisi od broja djece koja će biti na proslavi ili dodatnih usluga koje su uključene taj dan. Ponekad je određena i fiksna cijena po djetetu, pa je moguće da na kraju prođete sa manje plaćenim iznosom.

Što se tiče hrane i pića, politika ovih igraonica je da sami obezbijedite šta želite, mada neke od njih nude i usluge catering-a.

Dosta igraonica nudi i mogućnost organizovanja pratećeg programa, angažovanje klovnova i drugih animatora, pravljenje rasporeda aktivnosti i sličnih sadržaja, ali sve to zahtijeva više novca. Ukoliko vam finansije dozvoljavaju, od rođendana svog mališana možete napraviti pravi spektakl.

Vatromet? Zašto da ne!

Jedna od najatraktivnijih u Mostaru je zaista “Jungle” dječija igraonica koja se izdvaja svojim sjajnim enterijerom, ali i lokaciji. Nalazi se u najpoznatijem Mepas mall-u i ima sasvim dovoljno prostora za dobru zabavu i slavlje. Iako nude usluge svakodnevnih zabavnih aktivnosti, uglavnom se najviše pamte rođendanske žurke, koje kako mališani tvrde, budu najbolje baš ovdje.

Zašto je dobro slaviti rođendan u igraonici?

djecja-igraonica-jungle-mostar

Proslavljanje rođendana kod kuće pomalo pada u drugi plan kada znate da imate igraonice na raspologanju. Ono što ih najviše izdvaja je činjenica da na raspolaganju imate prostranu prostoriju prepunu raznih igračaka i sadržaja koji će klinci prosto obožavati.

Dodatna prednost je prostorija namijenjena za boravak roditelja tokom trajanja zabave, tačnije mjesto gdje će bolje upoznati i družiti ne samo mališani, već i njihove mame i tate. Zaista je poželjno lijepo ugostiti ne samo podmladak, već je bitno da se i stariji odmore od svakodnevnih obaveza.

Pored toga, iako bi mnogi želji da organizuju proslavu u svom domu, prosto nemaju uslova da prime veći broj djece i roditelja.

Jedina loša stvar je što ste vremenski ograničeni i nemate tu slobodu ostajanja koliko želite kao kad biste slavili kod kuće.

Igraonice Mostar “Near me”

Nemojte se iznenaditi što smo odjednom upotrijebili termin na engleskom jeziku. Probajte kucati na Google-u ono što vas zanima (u ovom slučaju pojam igraonice), a na to dodajte pomenuti izraz “near me”, rezultati pretraga će biti igraonice koje se nalaze u vašoj neposrednoj blizini.

Ovo je najefikasniji način da brzo i lako saznate koja je to igraonica u Mostaru najbliža vašoj trenutnoj lokaciji ili vašoj kući i prema tome možete izabrati najpogodnije mjesto za proslavu i druženje vaših mališana.

Isprobajte, provjereno radi. Sigurni smo da će se naći neka  igraonica iz navedene široke ponude koja će odgovarati i vama iz roditeljske perspektive vašim klincima koje zanima samo da se dobro zabave.