Igraonice Budva

igraonice-budva

Budva je zasigurno najpoznatije ljetovalište u čitavoj Crnoj Gori, a posjećena je i tokom čitave godine – ne samo u ljetnjem periodu. Kako je ovo pravi turistički grad, mnoge porodice biraju da svoj odmor provedu baš na ovom predivnom mjestu.

Pored mnogobrojnih aktivnosti koje su uvrštene u raznoliku ponudu kako za turiste, tako i za lokalno stanovništvo, u posljednje vrijeme se izdvaja potreba za jednom: dječije igraonice.

Iako ovaj grad broji mnoštvo vrtića i školica prilagođenim čak i stranim državljanima, pomalo kaska ponuda kada je riječ o dječijim zabavištima. Naime, ljeti je grad preplavljen štandovima za igru koji mame uzdahe klinaca svih uzrasta. Od gumenih tobogana, vrteški i do programa na samoj plaži – ovaj grad zaista nudi širok vid zabave.

No, ostatkom godine dječije igraonice u Budvi – postaju želja i roditelja i mališana. Postoji samo nekoliko, koja su namijenjena isključivo proslavama i zabavama najmlađih.

Dječija igraonica u Budvi

Maša
Adresa: Podkošljun bb, Zaobilaznica
Grad: Budva
Tel:  +382 68 107 073
E-mail: n/a
Web: n/a
Hotel Romanov
Adresa: Ulica Šumet bb, Sveti Stefan
Grad: Budva
Tel: +382 33 468 471
E-mail: [email protected]
Web: stranica
Čarobna paleta
Adresa: Babilonja 15
Grad: Budva
Tel: +382 68 373 7171
E-mail: n/a
Web: /
Lollipops Land
Adresa: Sportski Centar Rea, Masline 23
Grad: Budva
Tel: +382 68 042 231
E-mail: n/a
Web: facebook
Royal
Adresa: 4. Proleterske
Grad: Budva
Tel:  +382 68 751 461
E-mail: n/a
Web: n/a

Zašto slaviti rođendan u igraonici?

Razlozi su jako jednostavni. Zašto biste se ograničavali prostorom u kući, kad za ne tako mnogo novca možete da dobijete savršeno opremljen dječiji enterijer sa svim pratećim igračkama za razonodu? Ne morate da strepite od isprljanih tepiha, polomljenog suđa ili ne daj Bože, povreda uzrokovanih namještajem koji nije predviđen isključivo za djecu.

Poznajući klince, oni su vrckasti, živahni i vole da trčkaraju sa mjesta na mjesto. Ne želite sebi priuštiti dozu brige i straha da će neko biti povređen, a i nema smisla da provedete dan u beskrajnoj pažljivosti. Prosto, vi ste zaslužili da se odmorite i nekog ko će da brine o njima i animira ih na taj dan.

Svaka od igraonica zapošljava tete koje su stručno osposobljene da nadgledaju vaše najdraže, stoga imate potpuno pravo da sjednete i uz kaficu se družite, pričate i opustite sa drugim roditeljima. Što je veoma bitno – ovaj vid igraonica posjeduje i prostoriju za roditelje.

Proslavljanje rođendana kod kuće mnogo je drugačije nego ono u igraonici. Jedna od najvećih prednosti igraonica je činjenica da na raspolaganju imate prostranu prostoriju prepunu raznih igračaka i sadržaja koji će biti zanimljivi klincima.

aleksandar-igraonica

Samo, jedina mana je plaćanje iznajmljivanja. Iako cijene zaista nisu previsoke, ako je budžet za dječiji rođendan ograničen onda se za iznos tog novca zaista mogu kupiti svi potrebni sokići i grickalice i prosto proslaviti u domu. Sve zavisi od vašeg i dječijeg raspoloženja, želja, ali i finansijskih mogućnosti.

Kad smo kod pripreme hrane, u slučaju da se ipak odlučite da slavite van kuće – onda pretežno sami nosite sve što ste planirali. Velike su šanse da igraonice nude i opciju catering-a, pa ako vas zanima i to treba provjeriti.

Bitno je staviti sve na vagu: šta dobijate, a šta ne. Na kraju krajeva, najvažnija je sreća vašeg djeteta i taj dan bi zaista trebao biti poseban, pa gdje god ga slavili.

Igraonice Budva Near Me

Ukoliko tražite igraonicu u svojoj blizini, sve šta treba da uradite jeste da u Google ukucate traženi pojam i “near me” nakon toga.

Dakle, u slučaju da tražite igraonice u svom gradu, sve šta treba da upišete jeste “igraonice Budva near me” da biste dobili odgovarajuće rezultate pretrage.

Tako možete brzo i efikasno pronaći najbolje mjesto za vaše mališane, ono u kojem će uživati i oni, ali i vi kao roditelji.

Nadamo se da smo vam koliko-toliko približili slliku na temu dječije igraonice Budva, te da su vam koristile neke od naših informacija. Srećan divan dan vašim mališanima!