3 Instagram profili mama koje morate pratiti

instagram profili za mame

Instagram je postao veoma popularna društvena mreža iz mnogo razloga, a najprije jer pruža mnoštvo lijepog i zanimljivog sadržaja u vidu fotografija i videa. Vremenom su pojedini profili stekli ogromnu popularnosti, pa tako od privatnih prerasli u javne, blogerske, takozvane influenserske, svaki sa svojom tematikom. Međutim, naš fokus danas su profili mama – oni koje treba da pratite jer su interesantni i veoma korisni, a uz to obogaćeni predivnim fotografijama. Ovo su naša 3 omiljena!

1. More Less Ines

Sadržaj:

Ines, poznata kao More Less Ines,  ima prelijep profil na kojem su u fokusu fotke enterijera, kao i priče iz svakodnevnog života sa njene dvije kćerke – Amelie i Zarom. Uskoro će u porodicu da stigne i Mila, tako da sve njene pratioce očekuje mnogo bebećih tema. Njen profil pogledajte ovdje.

more less ines

2. Frashion by Marina

Marina Arnaut Perić stoji iza profila Frashion by Marina koji broji više od 10 hiljada pratilaca. Kod nje ćete pronaći MNOGO korisnih savjeta i trikova na razne životne (uglavnom mameće i kućanske) teme. Fotografije su joj jednostavne i šarene, veoma privlačne, a najvažniji segment su Instagram Story-ji koje morate pogledati! Njen profil potražite ovdje.

frashionbymarina

3. Alex Bezmarević

Manje popularna od Marine, ali jednako lijepa, zanimljiva i korisna u svom sadržaju, jeste i Aleksandra Bezmarević Stević. Kod nje ćete pronaći brze recepte, hranu za bebe, “top 5” liste, savjete za trudnice i još mnogo toga. Fotografije su joj veoma nježne, lijepe i emotivne, tako da obavezno posjetite njen profil ovdje.

alex bezmarevic

Koga vi pratite i koga biste voljeli da uvrstimo u neku od naših narednih lista? Pišite nam u komentaru!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *