Ako imate kućnog ljubimca, ovo je proizvod koji će vam olakšati život

Naslovna-Nasiol-jul-kucni-ljubimci

Ako ste otvorili ovaj tekst, sigurno ste već umorni od čišćenja i sklanjanja nereda koji ostane za vašim kućnim ljubimcem na vašem omiljenom kauču, tepihu, pa čak i zavjesama. Ne očajavajte – HomeTex, nano sprej brenda Nasiol Adria, pokrenuo je na bh. tržištu pravu REVOLUCIJU kada je u pitanju zaštita i impregnacija tekstilnih površina od vode, blata i svih ostalih prljavština, a u nastavku saznajte i kako!

Kompanija Nasiol Adria, evropski je proizvođač nano premaza svoj doprinos u oblikovanju budućnosti pronašla je u kreiranju jedinstvenih rješenja za zaštitu vaše imovine.

Jedan od najpopularnijih proizvoda iz njihovog asortimana koji možete pogledati ovdje je HomeTex sprej, čija nano moć transformiše sve tipove kućnog tekstila i materijala, dajući im čitav niz poželjnih novih svojstava kao što su vodootpornost, efekat lakog čišćenja, zaštita od prijevremenog blijeđenja itd.

Otkrivamo sva magična svojstva HomeTex spreja za zaštitu tkanine

Zahvaljujući naprednoj formuli HomeTex spreja, od sada više ne morate voditi računa o tome kolike su šanse da se vaš blatnjavi ljubimac oduševljeno prepusti udobnosti čistog trosjeda ili mekanog tepiha i počasti vas višečasovnim ribanjem i izvlačenjem mrlja iz tekstila raznim neefikasnim proizvodima.

Prljave šape više neće imati nikakve šanse protiv vašeg skupocjenog tekstilnog ili tapaciranog namještaja. HomeTex radi na principu da čestice prljavštine, vode, ulja, slina itd. izoluje i spriječi njihov kontakt sa materijalom čineći ih lakim za uklanjanje. Ovaj nano sprej nije toksičan ili otrovan, tako da ste i vi i vaš ljubimac u potpunosti zaštićeni tokom i nakon njegovog korištenja.

Dolazi u bočici od 500ml, lako se aplicira, a nakon nanošenja neprobojna mreža nano čestica pružiće tretiranoj površini nevidljivu i zagarantovanu zaštitu koja traje 6 mjeseci.

Isto tako, vrlo je važno napomenuti da aplikacija HomeTex spreja ni na koji način ne utiče na sam izgled tkanine, njenu sposobnost disanja, boju ili teksturu, ali je neophodno da prije njegove upotrebe površina koju želimo da zaštitimo bude suha i čista.

Sve korake za ispravnu impregnaciju pogledajte u videu ispod:

Još jedan proizvod iz Nasiol Adria ponude koji vašu svakodnevnu dinamiku sa ljubimcem učiniti lakšom je NanoSeat protect sprej za automobilska sjedišta, koji radi na istom principu kao i HomeTex sprej – koristi nano čestice da obloži i zaštiti vaša sjedišta od prljanja ukoliko praktikujete da svog psa ili mačku vozite bez kaveza.

Kompletnu Nasiol Adria ponudu za BiH, Srbiju i CG možete pogledati na zvaničnom sajtu www.nasioladria.com.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *