Dosadilo vam je konstantno pranje gomile veša koje klinci isprljaju? Imamo rješenje koje ZAISTA radi!

nano sprej za odjecu nasiol adria perwear

Dosta vam je borbe sa istim, tvrdokornim mrljama svaki dan? Markeri, boje, trava i hrana su samo neke od njih, i ne možete a da se ne zapitate kako se niko do sada nije dosjetio boljeg i lakšeg rješenja za pranje veša? E pa, JESTE! I taj proizvod je od sada dostupan i u BiH – riječ je o fantastičnom PerWear spreju o čijim magičnim svojstvima možete čitati u nastavku teksta.

PerWear zaštitni sprej za odjeću na našem tržištu je predstavio brend Nasiol Adria koji je u Evropi već godinama lider kada je u pitanju primjena napredne nano tehnologije za zaštitu ličnih stvari i dragocjenosti.

Vjerujte nam – ovaj sprej je ultimativni šampion svih roditelja, a u nastavku ćemo vam objasniti i zbog čega.

PerWear sprej je PAMETNO rješenje u borbi protiv mrlja na odjeći

Postoji mnogo dobrih razloga zašto biste možda željeli da dodatno zaštitite dječiju odjeću od oštećenja kao što su voda, mrlje od hrane, trava i ostale prljavštine kojoj djeca imaju pristup na svakodnevnoj bazi:

  • Dosta vam je konstantnog i nepreglednog pranja veša?
  • Skupe tkanine kao što su originalni dresovi za trening ili odjeća za posebne prilike gube svoj kvalitet i sjaj?
  • Otkuvavanje tvrdokornih fleka blijedi boju i uništava vlakna?

Evo rješenja!

PerWear sprej pogodan je za korištenje na odjeći koja je napravljena od pamuka, poliestera, svile, lana, vune, satena i kašmira, što znači na skoro svim materijalima koji se mogu naći u ormaru vaših mališana.

Korištenje ovog spreja olakšaće čišćenja vaših tkanina i stvoriti nevidljivu zaštitnu barijeru protiv nečistoće, vode, sunca, blata i ostalih vanjskih faktora. On ne utiče na izgled tkanine, njenu sposobnost disanja, boju ili teksturu. Nano čestice rade na principu da okruže svako vlakno ponaosob i kao rezultat toga prljavština se ne može zalijepiti za materijal, a vlakna ne mogu upiti tečnost već je odbijaju.

PerWear sprej je vrlo jednostavan za nanošenje. Maksimalna djelotvornost se postiže bez dvostrukog nanošenja ili više koraka. Sve što je potrebno je da temeljno aplicirate sprej na čitavu površinu odjevnog predmeta, pustite da se zaštitni sloj formira i osuši – lako, zar ne? Uvjerite se sami u videu ispod:

PerWear dolazi u bočici od 150 ml, a nakon nanošenja zaštita će trajati godinu dana (odnosno oko 10 pranja, s obzirom da nećete morati prati stvari kako to redovno radite), nakon čega se može ponovo aplicirati.

Ovim procesom smanjićete učestalost habanja, pranja odjeće, sušenja i sitnih abrazija koje na duge staze izazivaju cijepanje odjeće. Na taj način ćete tehnički dugoročno smanjiti troškove, jer možete odjevni predmet koristiti duplo više od predviđenog ili očekivanog, a nanošenjem PerWear spreja na jakne ili kapute svojih mališana, omogućićete im da ostanu suhi u svim vremenskim prilikama – čak i kada zaborave kišobran.

Kako vam se dopada PerWear proizvod za dugoročnu zaštitu odjeće? Ukoliko vas interesuje nešto više o nano tehnologiji i drugim proizvodima, možete se informisati na zvaničnom veb-šopu brenda Nasiol Adria u BiH!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *