7 lakih, zabavnih i strašnih dekoracija vaših ulaznih vrata za Noć vještica

dekoracije za noć vještica

Ako niste osoba koja radi dekoraciju cijele kuće za Noć vještica, dekorisanjem samo ulaznih vrata jednostano ćete staviti do znanja svima da ste kući i spremno dočekujete sva čudovišta koja će vam zakucati na vrata. Od mumija do zombija, šišmiša ili paukova, pronašli smo sedam jednostavnih “uradi sam” dekoracija za vaša ulazna vrata da vam daju potrebnu inspiraciju.

Vrata Mumije

Sadržaj:

vrata mumija

Jednostavno uzmite totalet papir i malo crnog papira / hamera te prekrijte vaša ulazna vrata. Dobićete nevjerovatan zastrašujući izgled, za malo novca u tren oka!

Vrata Džokera


Ako imate bijela vrata iskoristite njihovu podlogu i sa crvenim i bijelim hamerom isjecite linije koje su vam potrebne za strašan izgled Džokera kao na fotografiji gore.

Vrata Šišmiša

Vrata sismisa helloween

Jednostavno uzmete crnog papira i napravite gomilu malih šišmiša. Okačite ih na vaša ulazna vrata i to je to! Dobili ste kuću punu šišmiša koja izgleda jako efektno i zastrašujuće za sve!

Zombi vrata


Apokaliptičnu zombi scenu dobićete jednostavim korišćenjem običnog kartona kojeg je potrebno isjeći i dekorisati crnim flomasterom tako da ima izgled daski zakovanih za vaše prozore ili vrata. Dodajte još koju isječenu ruku da viri i gotovi ste, zombiji su napravili invaziju vašeg doma!

Vrata Babaroge

strašljivko
Ovu strašnu Babarogu možete da napravite ako ste malo spretniji u crtanju i isjecanju. Potreban vam je veći komad crnog hamer papira, makaze i samoljepljiva traka.

Vrata Frankenštajna

frankenštajn

Ako kojim slučajem imate zelena vrata možete napraviti i ovo malo čudovište Frankenštajna. Komad većeg crnog hamer papira, manji komad bijelog papira i samoljepljiva trka dovoljni su da jednostavno isječete na cik/cak kosu čudovišta,  dodate par recki za usta i ožiljak, kao i par krugova za obrise oči.

Vrata Pauka

vrata paukova mreža
Bijelom špagom, čupavom savitljivom žicom i spužvom napravite paukovu mrežu preko vaših vrata. Poredajte desetak paukova naizmjenično po čitavoj mreži i dobili ste leglo paukova na vašem pragu – baš onakvo kakvo ste oduvjek željeli! 😉

Izvor: coolmompicks.com

mm

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *