Smanjite opadanje kose nakon poroda uz Bloolu Schampoo

bloolu schampoo

Kako se bliži termin poroda, vjerojatno se radujete što ćete napokon upoznati svog mališana. Ipak, postoji jedna stvar poslije porođaja kojoj se možda ne radujete, a to je opadanje kose. Tri do devet mjeseci nakon poroda dolazi do pojačanog ispadanja kose, u zavisnosti od trajanja dojenja.

Opadanje kose nakon poroda sasvim je normalna i očekivana stvar. Ipak, ukoliko vas muči gubitak kose, postoje tretmani koji mogu smanjiti opadanje kose te dlaku učiniti sjajnijom i punijom. Jedan od najpopularnijih šampona među novopečenim majkama jeste Bloolu Schampoo, prirodni šampon koji spriječava opadanje kose. 

Bloolu Schampoo – prirodni tretman protiv opadanja kose

Sadržaj:

Nakon porođaja, a posebno  tokom dojenja potrebno je da izbjegavate agresivnu kozmetiku na bazi hemijskih formula. Uvijek birajte prirodne proizvode za njegu kože i kose. Bloolu šampon osim što je potpuno prirodan i siguran preparat,  prikladan za dojilje i trudnice. Njegovim korištenjem nećete iziritirati vlasište što često dovodi do jačeg opadanja kose. Razni hemijski sastojci šampona kao što su silikoni, sulfati, parabeni i parfemi djeluju agresivno na tjeme kože, isušuju je i dovode do pucanja i opadanja kose.

bloolu schampoo

U sastav Bloolu šampona ulaze isključivo prirodni sastojci – ne sadrži parabene, hormone, sulfate i vještačke površinski aktivne materije. Bloolu šampon je obogaćen prirodnim sredstvima za zaštitu i rast kose. Bez sulfata na bazi organskog ulja, vitamina A i D, Omega 3 i Omega 6 masnih kiselina. Sastavljen od prirodnih sastojaka specijalno kreiran da hrani i regeneriše kosu i korijen dlake te potakne njen rast.

Efikasna kombinacija prirodnih sastojaka omogućava višestruko djelovanje Bloolu šampona:

-Velika koncentracija prirodnih sastojaka  jača korijen dlake, obnavlja vlas i potiče rast nove kose.

-Temeljno čisti tjeme glave i regeneriše korijen dlake. Vitaminski sastojci pružaju kosi antioksidativnu zaštitu.

-Hidrira dlaku cijelom dužinom, daje zdraviji izgled, smanjuje ispucalost vrhova kose.

Kako koristiti Bloolu šampon i zaustaviti opadanje kose

Bloolu šampon možete koristiti svakodnevno zbog njegovih prirodnih sastojaka. Bočicu je prije upotrebe potrebno protresti, a nakon nanošenja, šampon ostavite nekoliko minuta da djeluje. Za postizanje optimalnih rezultata, preporučuje se da korištenje Bloolu šampona kombinujete sa pravilnom prehranom.

Ako se vaša kosa ne oporavi godinu dana nakon poroda, potražite savjet dermatologa. Moguće da postoji drugi razlog ispadanja kose. Ljudi gube kosu zbog mnogo razloga, a precizna dijagnoza je neophodno za učinkovito liječenje.

Rezultati korištenja

Bloolu Schampoo zahvaljujući optimalnoj kombinaciji prirodnih sastojaka djeluje višestruko, a njegovo djelovanje se može podjeliti u 3 faze.

Prvi mjesec: 

Zaustavljanje aktivnog opadanja kose i rast nove kose. U ovoj fazi obnavljaju se folikule kose.

Drugi mjesec: 

Aktivan rast kose i obnavljanje strukture dlake. Dlaka postaje jača i otpornija na pucanje.

Treći mjesec:

Stabilizacija rezultata: trajno jačanje dlake i povećanje volumena kose. Korijen dlake postaje jači i manje otporan na ispadanje dlake.

Iskustva korisnika takođe potvrđuju efikasne rezultate Bloolu Shampoo preparata.

Aleksandra:

Nakon porođaja imala sam veliki problem sa opadanjem kose. Kosa jednostavno nije prestajala da opada. Na preporuku kupila sam Bloolu šampon i kosa je počela da prestaje da opada. Ubrzo nakon redovnog korištenja, mogla sam da primjetim da mi kosa ponovo izgleda normalno.

bloolu schampoo rezultati koristenja

Gdje kupiti Bloolu Schampoo?

Prekomjerno opadanje kose nije ni malo prijatna pojava,a novopečene mame primjećuju uočljiv gubitak kose nekoliko mjeseci nakon što je beba došla. Ipak, to nije razlog za brigu jer uz pravilnu njegu i strpljenje vaša kosa će ponovo izgledati onako kako ste navikle. Ukoliko se i same borite sa istim problemom – ne oklijevajte već započnite svoj tretman uz Bloolu Schampoo. Ovaj proizvod će vam uštedjeti dosta vremena i novca ukoliko ste očajne u potrazi za pravim rješenjem.

Bloolu Schampoo je moguće poručiti klikom na link. Proizvod nije dostupan u apotekama već isključivo putem online narudžbi. Jednostavno unesite svoje podatke u formular i proizvod će vam biti dostavljen na kućnu adresu u roku od 48h, a plaćanje vršite pri pouzeću.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *