Fotografija koja je šokirala mnoge: kako zaista izgleda porodilja nakon carskog reza

Poznata blogerka Olivija Vajt objavila je na Instagramu svoju fotografiju nakon poroda, sa propratnim komentarom na temu carskog reza, a time pokrenula gomilu komentara podrške, ali i negodovanja zbog objavljivanja takve fotografije.

Na ovo su je motivisali stalni komentari o tome kako je porođaj sa carskim rezom neuporedivo lakši, a šta je tačno napisala pročitajte u nastavku:

“Znam da ovo sigurno nije moj najbolji ugao za fotografisanje, ali ko bi odolio da ne napravi selfi i pogleda gdje su ga otvorili i gdje je izašlo malo ljudsko biće? Ovako zaista izgledate samo nekoliko sati nakon carskog reza. Za sve one koji misle da je to lakši način porođaja, probajte da imate rez od 15 centimetara na svom stomaku, koji pri tome izgleda kao rasporena ajkula koja je pojela surfera. Sve to je potom ušiveno ribarskom mrežom, dok vi imate osećaj da svi vitalni organi pokušavaju da vam pobjegnu. Nakon svega toga osjećate se kao da vas je pregazio autobus, koji se potom vratio kako bi bio siguran da mu je uspjelo prvi put. I što je najgore od svega, imaćete utisak da ćete do kraja svog života morati da nosite bapske gaće, jer je pomisao na predio između stomaka i intimne zone pravi košmar. Svaka žena koja se porodila carskim rezom zna da će zauvek biti zavisna od steznika jer nikada neće moći da se otarasi kože koja se nabora oko ožiljka.”

porodilja carski rez

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *