Mikoherb gel – efikasni prirodni lijek za gljivčne infekcije stopala

mikoherb gel

Nedovoljno njegovana stopala nikome nisu privlačna, ali još veću odbojnost mogu stvoriti gljivične infekciije na stopalima. Gljivične infekcije stopala mogu se javiti na noktima, prstima i tabanima te uveliko narušiti samopouzdanje i kvalitet života osobe.

Bilo da je riječ o početnoj, gotovo neprimjetnoj fazi infekcije ili već uznapredovalom zdravstvenom stanju, ovaj problem mnogima je razlog neugode i skrivanja stopala od tuđih pogleda.

Gljivična infekcija stopala se često naziva i atletsko stopalo jer se često pogađa sportiste – zatvorena sportska obuća i znojne čarape su idealna podloga za stvaranje gljivica.

Srećom, danas su dostupna brojna prirodna rješenja kojima se efikasno može otkloniti problem gljivčne infekcije stopala. Jedan od njih je Mikoherb gel koji svojim potpuno prirodnim sastavom efikasno uklanja gljivičnu infekciju te vraća stopalima svjež i njegovan izgled.

Mikoherb – oslobodite se neugodnosti gljivične infekcije

Sadržaj:

Gljivične infekcije često znaju da budu uporne te je proces izliječenja često dugotrajan i naporan. Ono što vam je potrebno jeste trajno rješenje, koje će uspješno eliminisati gljivičnu infekciju i spriječiti njenu ponovnu pojavu. Upravo to vam nudi Mikoherb gel – 100% prirodni preparat koji osim što eliminiše gljivičnu infekciju preventivno djeluje kod njenog ponovnog javljanja.

Redovnom higijenom i upotrebom Mikoherb gela možete biti sigurni da je gljivična infekcija stvar prošlost. Gel sadrži jedinstvenu kombinaciju prirodnih ekstrakata koji dokazano djeluju protiv gljivica i bakterija.

Bilo da vam gljivične infekcije predstavljaju samo estetski problem ili vam dodatno uzrokuju i bol i neugodu potrebno je da vašim stopalima obezbjedite adekvatnu njegu. Zašto biste većinu svog vremena provodili birajući obuću koja će vam sakriti stopal kada adekvatnom njegom možete svojim nogama pružiti sve neophodne sastojke koji će im obezbjediti zdrav ali i njegovan izgled.

Kako djeluje Mikoherb protiv gljivične infekcije?

Primarni cilj tretmana jeste zaustavljanje širenje gljivične infekcije, a zatim i njeno potpuno uništenje. Aktivne komponente gela stvaraju neuslovnu podlogu za razmnožavanje i širenje gljivične infekcije, zbog čega se ona postepeno vremenom povlači, a zatim ukoliko budete pravilno održavali higijenu, dolazi i do potpunog izliječenja. Mikoherb gel možete nastaviti koristiti i nakon što je gljivična infekcija zaliječena, kako biste bili sigurni da više nikada da ne morate da se suočite sa ovim problemom.

mikoherb gel za stopala

Upravo zbog svog specifičnog mehanizma djelovanja, Mikoherb gel predstavlja vodeći proizvod na našem tržištu pri prevenciji i liječenu gljivičnih infekcija stopala.

Sastav Mikoherb gela

U sastav Mikoherb gela ulaze  isključivo prirodni i jedinstveni sastojci koji dokazano djeluju protiv svih vrsta gljivica. Kombinacija efikasnih biljaka u idealnom omjeru čine Mikoherb gel efikasnim prirodnim rješenjem kod atletskog stopala.

Ekstrakt cvjetova Kamilice 

Kamilica posjeduje antifuganlna i antibakterijska svojstva. Najefikasnijom se pokazala u borbi protiv gljivice Candida albicans koja izaziva infekciju stopala. Osim što djeluje antifugalno takođe omekšava kožu, smanjuje iritacije i daje stopalima svjež i ugodan miris.

Ekstrakt Žalfije

Žalfija je biljka čije komponente uspješno uništavaju bakterije i gljivice. Posebno je efikasna kod gljivičnih oboljenja, te se smatra prvim izborom pri tretiraju Candida Albicans infekcije.Takođe omekšava kožu i omogućava dugotrajan i prijatan cvjetni miris.

Aloe Vera

Aloe Vera poznata je po tome da umiruje kožu i daje dobre rezultate u liječenju gljivičnih oboljenja. Aloe vera stvara pH vrijednost kože koja je nepogodna za opstanak gljivica i njihovo razmnožavanje. Osim toga, Aloe Vera je snažan antioksidans te spriječava oštećenje ćelija kože.

Maslinovo ulje

Maslinovo ulje čuva lipidnu barijeru kože, pružajući joj dubinsku hidrataciju i neophodnu njegu. Posjeduje antigljivična svojstva i uništava gljivične infekcije.

Kako se koristi Mikoherb?

Preporučeno korištenje Mikoherb gela jeste 2-3 puta dnevno. Gel uvijek nanosite na čista i osušena stopala. Kako bi se efikasni sastojci što bolje upili preporučuje se da gel e ispirate vodom barem pola sata nakon nanošenja.

Kao što smo već spomenuli, trajanje tretmana isključivo zavisi od stepena gljivične infekcije. Kod blagih slučajeva, preporučeno trajanje tretmana je 1-2 sedmice, dok kod hronične gljivične infekcije preporučuje se trajanje tretmana u trajanju od minimalno mjesec dana u kombinaciji sa strogom higijenom stopala.

Dosadašnja iskustva korisnika Mikoherb gela

Kroz komentare i recenzije dosadašnjih korisnika može se reći da je Mikoherb sasvim pouzdan preparat pri liječenju i prevenciju gljivične infekcije stopala.  S obzirom na sastav ovog preparata, uspješnost u liječenju ne može izostati. Kombinacija najmoćnijih biljaka u prirodi u optimalnom omjeru dobijenih najsavremenijim metodama esktracije čineMikoherb gel broj jedan proizvod u tretiranju gljivičnih infekcija stopala.

Neki od komentara dosadašnjih korisnika su:

Od kad znam za sebe borim se sa gljivičnom infekcijom stopala. Svaki put kada bih se uspješno riješio infekcije, ona bi se ponovo vratila kroz nekoliko sedmica. U pokušaju da se zauvijek oslobodim ove neugodnosti, naišao sam na Mikoherb gel. Koristio sam ga redovno svaki dan, uz održavanje higijene stopala. Nakon tri sedmice infekcija se potpuno povukla. Nastavio sam sa korištenjem Mikoherb gela čime sam uspješno spriječio ponovnu pojavu gljivica na mojim stopalima. Najviše me raduje što je gel prirodnog sastava, pa ga koristim svakodnevno bez straha da ću napraviti neželjenu reakciju. 

Gdje kupiti Mikoherb

Mikoherb gel je dostupan za online narudžbe. Jednostavno ispunite formular sa svojim osnovinm podacima i Mikoherb će vam biti dostavljen na kućnu adresu u roku od 48h, a plaćate pri preuzimanju prozivoda.

>>>>Klikni i naruči Mikoherb gel<<<<<

Ukoliko ste odlučni u svojoj namjeri da se zauvijek oslobodite gljivične infekcije stopala, onda je MIkoherb trajno i pouzdano rješenje.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *