OTKRIVAMO: Kako se riješiti dosadnih, masnih fleka na kuhinjskim elementima?

Naslovna-Nasiol-oktobar

Kuhanje i spremanje obroka za vas i vašu porodicu bi trebala biti aktivnost koja vam donosi zadovoljstvo i u kojoj uživate – ipak, ta misao pada u vodu čim se suočite sa neredom koji je nastao u kuhinji i čije spremanje traje duže od pripreme samog obroka. U nastavku otkrijte kako vam fantastični trio HomeShine, HomeWood i HomeTex pomoći da to promijenite!

Sprejevi na bazi nano tehnologije evropskog brenda Nasiol već čitavu deceniju olakšavaju održavanje domaćinstava širom svijeta čistim, a od sada su konačno dostupni i na našem tržištu.

Zahvaljujući neprobojnoj mreži nano molekula koje su nevidljive ljudskom oku, sve površine u kuhinji uključujući pregrade od drveta, pločice, staklo, dodatke od keramike, ali i tapacirani namještaj u trpezariji postaju neprobojne za sve spoljne masne fleke i prljavštinu, a evo i kako.

Koji su efekti HomeShine, HomeWood i HomeTex nano sprejeva?

Počnimo od HomeShine spreja koji je namijenjen za sve staklene i keramičke dijelove vaše kuhinje. On trajno oblaže površinu, time sprečavajući lijepljenje hrane, ulja i druge prljavštine na pločice oko šporeta i drugih elemenata, a budući da je hidrofoban pruža i zaštitu od kamenca, buđi i gljivica kojima su kuhinjske površine i te kako sklone.

Takođe, ne morate strahovati od korištenja oštrih kuhinjskih dodataka jer ovi keramički premazi služe i kao prepreka za stvaranje plitkih ogrebotina, a njihov efekat traje i duže od šest mjeseci – u zavisnosti od kvaliteta nanošenja.

Zajedno sa HomeWood sprejem za dijelove od drveta, to vam omogućava da dugo vremena održavate kuhinju besprijekorno čistom, bez ribanja i grubih, štetnih hemijskih sredstava za čišćenje koji mogu oštetiti visoki sjaj elemenata. Sve što vam je potrebno su voda i blagi deterdžent da uklonite i najtvrđe mrlje.

Otisci prstiju koje mrzite na frižideru i tragovi vode u sudoperu biće stvar prošlosti i vaša kuhinja će izgledati savršeno. Krajnji rezultat je manje vremena provedenog na čišćenje i više vremena za vas ili druženje sa porodicom.

Isto tako, ne zaboravite i na HomeTex sprej za tretiranje svih vrsta kućnog tekstila uz koji ne morate brinuti o tvrdokornim mrljama na stolnjaku nakon obroka, da ćete prosuti vino na tapacirane stolice ili tepih. Barijera nano čestica ne dozvoljava da se prljavština upije i zbog toga ju je lako očistiti. Roditelji ga posebno obožavaju!

Na sljedećem videu pogledajte HomeTex na djelu:

Kako najlakše aplicirati keramičke sprejeve?

Jedna od glavnih pogodnosti Nasiol keramičkih sprejeva je to što ih možete primijeniti samostalno, bez prethodnog iskustva.

Proizvodi se nanose lako i dolaze u bočici sa raspršivačem koji omogućava ravnomjerno oblaganje površine, a uz svaki ćete dobiti i detaljno uputstvo za aplikaciju.

Ono što je najvažnije je da površinu prije nanošenja nano spreja temeljno očistite od svih prljavština kako bi se zaštita pravilno formirala. Nakon pripreme, u prozračnom prostoru krećete sa aplikacijom proizvoda.

Potrebna su 24h da zaštita očvrsne i da se svi efekti aktiviraju, poslije toga, mrlje se bez napora mogu obrisati krpom bez upotrebe jakih hemikalija koje mogu oštetiti površine. Premaz im takođe daje završni visoki sjaj.

Ostale proizvode i kompletan asortiman Nasiol proizvoda, koji ne uključuje samo zaštitne sprejeve za domaćinstvo, možete pogledati ili poručiti na ovom linku.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.