OTKRIVAMO: Kako se riješiti dosadnih, masnih fleka na kuhinjskim elementima?

Naslovna-Nasiol-oktobar

Kuhanje i spremanje obroka za vas i vašu porodicu bi trebala biti aktivnost koja vam donosi zadovoljstvo i u kojoj uživate – ipak, ta misao pada u vodu čim se suočite sa neredom koji je nastao u kuhinji i čije spremanje traje duže od pripreme samog obroka. U nastavku otkrijte kako vam fantastični trio HomeShine, HomeWood i HomeTex pomoći da to promijenite!

Sprejevi na bazi nano tehnologije evropskog brenda Nasiol već čitavu deceniju olakšavaju održavanje domaćinstava širom svijeta čistim, a od sada su konačno dostupni i na našem tržištu.

Zahvaljujući neprobojnoj mreži nano molekula koje su nevidljive ljudskom oku, sve površine u kuhinji uključujući pregrade od drveta, pločice, staklo, dodatke od keramike, ali i tapacirani namještaj u trpezariji postaju neprobojne za sve spoljne masne fleke i prljavštinu, a evo i kako.

Koji su efekti HomeShine, HomeWood i HomeTex nano sprejeva?

Počnimo od HomeShine spreja koji je namijenjen za sve staklene i keramičke dijelove vaše kuhinje. On trajno oblaže površinu, time sprečavajući lijepljenje hrane, ulja i druge prljavštine na pločice oko šporeta i drugih elemenata, a budući da je hidrofoban pruža i zaštitu od kamenca, buđi i gljivica kojima su kuhinjske površine i te kako sklone.

Takođe, ne morate strahovati od korištenja oštrih kuhinjskih dodataka jer ovi keramički premazi služe i kao prepreka za stvaranje plitkih ogrebotina, a njihov efekat traje i duže od šest mjeseci – u zavisnosti od kvaliteta nanošenja.

Zajedno sa HomeWood sprejem za dijelove od drveta, to vam omogućava da dugo vremena održavate kuhinju besprijekorno čistom, bez ribanja i grubih, štetnih hemijskih sredstava za čišćenje koji mogu oštetiti visoki sjaj elemenata. Sve što vam je potrebno su voda i blagi deterdžent da uklonite i najtvrđe mrlje.

Otisci prstiju koje mrzite na frižideru i tragovi vode u sudoperu biće stvar prošlosti i vaša kuhinja će izgledati savršeno. Krajnji rezultat je manje vremena provedenog na čišćenje i više vremena za vas ili druženje sa porodicom.

Isto tako, ne zaboravite i na HomeTex sprej za tretiranje svih vrsta kućnog tekstila uz koji ne morate brinuti o tvrdokornim mrljama na stolnjaku nakon obroka, da ćete prosuti vino na tapacirane stolice ili tepih. Barijera nano čestica ne dozvoljava da se prljavština upije i zbog toga ju je lako očistiti. Roditelji ga posebno obožavaju!

Na sljedećem videu pogledajte HomeTex na djelu:

Kako najlakše aplicirati keramičke sprejeve?

Jedna od glavnih pogodnosti Nasiol keramičkih sprejeva je to što ih možete primijeniti samostalno, bez prethodnog iskustva.

Proizvodi se nanose lako i dolaze u bočici sa raspršivačem koji omogućava ravnomjerno oblaganje površine, a uz svaki ćete dobiti i detaljno uputstvo za aplikaciju.

Ono što je najvažnije je da površinu prije nanošenja nano spreja temeljno očistite od svih prljavština kako bi se zaštita pravilno formirala. Nakon pripreme, u prozračnom prostoru krećete sa aplikacijom proizvoda.

Potrebna su 24h da zaštita očvrsne i da se svi efekti aktiviraju, poslije toga, mrlje se bez napora mogu obrisati krpom bez upotrebe jakih hemikalija koje mogu oštetiti površine. Premaz im takođe daje završni visoki sjaj.

Ostale proizvode i kompletan asortiman Nasiol proizvoda, koji ne uključuje samo zaštitne sprejeve za domaćinstvo, možete pogledati ili poručiti na ovom linku.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *