3 situacije u kojima će vas podmetači za bebe spasiti

podmetaci za presvlacenje beba

Da li ste do sada koristili podmetače za bebe (pogledati ovdje)? Ukoliko niste, u ovom tekstu ćemo vam pokazati zašto je ovaj proizod sve traženiji. Majke širom svijeta ga nalaze veoma praktičnim i korisnim, a ovo su tri prilike u kojima će vas spasiti

1. situacija

Sadržaj:

Došlo je vrijeme da se vaše dijete odvikava od pelena. Tuta je spremna, pelene su zamijenjene pelenama-gaćicama za trenutke kada su ipak potrebne, a svi napori su uloženi u razgovor sa djetetom i sjedenje na tuti.

Međutim, problemi nastanu kada dođe na red spavanje. Čak i kada je dijete naviklo na tutu, veoma često se desi da tokom noći ne umije da se kontroliše, zbog čega cijeli krevetac može završiti mokar, a to je mnogo veći trošak i problem od korišenja podmetača.

2. situacija

Pošli ste na put, vrijeme je da odmorite od grada i posla, a i vaša beba je sada spremna da izađe iz kuće. Međutim, bebine potrebe su i dalje veoma učestale i velike. Često hranjenje, mnogo spavanja, mnogo mijenjanja pelena. Hranjenje i spavanje ne predstavlja veliki problem u automobilu, koliko može biti presvlačenje.

Zato jednostanim raspakivanjem podmetača i stavljanjem na zadnje sjedište možete postići efekat kao na krevetu za presvlačenje. Bebi će biti čisto, mekano, a ako dođe do neke nezgode i prljanja – podmetač je tu da spasi situaciju!

3. situacija

Beba po prvi put ide kod bake i deke na spavanje. Ali kako to izvesti? Njihova kuća nema sve što i vaša, koja je potpuno prilagođena bebinim potrebama. Da li je to uopšte izvedivo? Naravno da jeste i mnoge porodice su to izvele bez mnogo adaptiranja.

Za početak, sa podmetačom možete da pokrijete veliki krevet, koji ćete ograditi jastucima, što će biti idealno malo gnijezdo za spavanja. Osim toga, isti možete da koristite i za presvlačenje. Ono što treba da ponesete od svoje kuće jesu omiljena igračka, pelene, nešto odjeće i hrana!

Znate li još neku dobru priliku? Podijelite je sa nama!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *