5 činjenica zbog kojih je jedino logično da odmah probate Bambo Nature pelene za bebe

bambo nature pelene korisnici

Ukoliko još uvijek niste čuli i probali Bambo Nature proizvode za bebe, najprije njihove pelene, u ovom tekstu ćemo vam objasniti zašto biste morali.

Istina, ništa nije moranje, ali za vašu bebu želite samo najbolje i najsigurnije. Zar ne?

Dopustite da vam sada objasnimo neosporive prednosti ovog proizvođača.

1 – Prvo i osnovno, Bambo Nature pelene ćete voljeti zato što imaju indikator vlažnosti. Iako to nije prva karakteristika koja se ističe kod ovog brenda, nerijetko je omiljena svim mamama, tatama i drugima koji bebu presvlače. Zašto? Jer uz pomoć ovog dodatka možete lako da znate kada je pelena puna i spremna za mijenjanje. Bez odmotavnja, provjeravanja i njuškanja.

2 – Nakon toga jednu od najvažnijih pozicija u prednostima ovog brenda zauzima sastav pelena. Naime, Bambo Nature je ekološki brend kako iznutra, tako i izvana. Mnogo godina, novaca i rada uloženo je u razvijanje proizvoda koji nema hemikalije inače presudne za dobre performanse pelene, ali koji postiže jednake rezultate. Složićete se da mnogo ekoloških proizvoda, iako sastavom dobri, ne donose jednake performanse kao oni sa ne tako dobrim sastavom. Kod Bambo Nature pelena to nije slučaj. One prije svega uspješno rade ono za šta su namijenjene.


Izdvajamo: Da li znate da je kompletna lista sastojaka sa detaljnim opisima dostupna na sajtu (ovdje). Transparentnost je veoma važna.

bambo nature pelene prednosti

3 – U bliskoj vezi sa tim je nježnost prema bebinoj koži. Najvažnija stvar na koju kao roditelj treba da obratite pažnju jeste sigurnost pelene. Koža bebe je veoma osjetljiva i sklona raznim iritacijama i osipima, a Bambo Nature pelene garantuju potpunu bezbjednost. To je jedan u nizu razloga zašto ove pelene ne sadrže mirise. Ma koliko ih voljeli, ne donose mnogo prednosti a mogu da izazovu problem.

4 – Sve ovo o čemu smo pisali iznad potvrdile su mame širom svijeta. Bambo Nature iza sebe ima niz nagrada koje su zasnovane isključivo na glasanjima stvarnih mama koje su testirale različite brendove prije donošenja odluke, a naše pelene su se nerijetko nalazile u top 3 najbolje pelene. Pogledajte ovu listu za više informacija.

5 – Ukoliko same nagrade nisu dovoljna potvrda, još veći nivo povjerenja trebalo bi da vam daju značajni sertifikati, koji se dobijaju nakon detaljne i ozbiljne provjere raznih aspekata proizvoda. Bambo Nature ih ima ukupno pet (pogledati ovdje) – kako u pogledu kvaliteta i nježnosti prema bebinoj koži, tako i prema planeti Zemlji.

bambo nature pelene karakteristike

Sada kada ste stigli do kraja, sumiraćemo ukratko sve prednosti Bambo Nature proizvoda:

  1. Indikator vlažnosti koji olakšava posao roditeljima.
  2. Prirodni sastav koji donosi dobre performanse.
  3. Sigurnost prema bebinoj koži.
  4. Niz nagrada odlukom mama širom svijeta.
  5. Niz sertifikata koji potvrđuju kvalitet.

Da li je ovo dovoljno razloga da probate Bambo Nature? Javite nam svoje komentare i utiske ukoliko ste već imali priliku da ih probate.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *