Sestre Kardashian poručuju: Naš odabir su Bambo Nature pelene!

kardashian preporuka bambo nature pelene

Khloé Kardashian, jedna od pet svjetski poznatih sestara Kardashian, izjavila je da obožava Amazon kupovinu, da je kreirala svoj baby registar, te da se na njemu nalaze i Bambo Nature pelene koje su odnedavno napokon dostupne na bh. tržištu!

Kako prenosi magazin Cosmopolitan, Khloé je odabrala proizvode koje smatra da kvalitetom i brendom odgovaraju njenom stilu života, a u tom slučaju bismo, posmatrajući odabrani brend pelena, izdvojili da potencira ekološke proizvode, napravljene bez parfema, alergena i sličnih štetnih supstanci, proizvode koji su nježni prema bebinoj koži i potpuno sigurni za upotrebu.

Prevagnuo je kvalitet i povjerenje naspram ultra-popularnog imena.

Kao i svaka majka, Khloé je jedva čekala ovu životu ulogu, a za svoju bebu je birala samo najbolje. Ipak, bez obzira na milione na bankovnom računu, iznenadiće vas da i ona, baš kao i druge mame širom svijeta, koristi proizvode koji su nam na dohvat ruke, veoma dostupni i ponekad krajnje jednostavni – ali donose rezultate!

kardashian amazon baby registar bambo pelene

Upravo takve su Bambo Nature pelene. Proizvedene u Danskoj, one objedinjuju skandinavski kvalitet, odlične performanse i usmjerenost ka očuvanju planete, a primarni cilj u proizvodnji je oduvijek bio jedan: pelene koje su jednako efikasne koliko i dobre za bebu i planetu. Opšte je poznato da je sve ove stavke teško pronaći u jednom proizvodu, pa tako imamo mnoge eko-pelene koje nemaju dobre performanse ili su dosta grube, ali zato Bambo ispunjava sve prohtjeve i najzahtjevnijih majki.

Pored Bambo pelena, to su još neki proizvodi koji nažalost nisu dostupni u BiH, a možete da ih pogledate na ovom linku.

staro i novo pakovanje bambo nature

A ukoliko se odlučite da i vi date šansu Bambo pelenama, koje to definitivno zaslužuju, posjetite najbližu apoteku i potražite veličinu koja vam treba.

Pronaći ćete najnoviju, unapređenu verziju koja dolazi u skroz novom pakovanju i koja je početkom godine plasirana na globalnom tržištu.

Od sada samo najbolje za vaše bebe!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *