(VIDEO) Nasilna majka napala tuđe dijete u igraonici

nasilna mama banja luka

Žena čiji je identitet nepoznat, verbalno i fizički je napala trogodišnje dijete u jednoj banjalučkoj igraonici, pa pobjegla sa mjesta događaja.

Na snimku iz igraonice vidi se kako se dvoje djece svađa, a zatim dolazi vaspitačica i prekida svađu. Majka jednog od djece koja su se svađala prilazi drugom djetetu i obračunava se s njim – vičući na njega, hvatajući ga za ruku, tresući ga, a potom ga i udarajući, tako da dijete pada i počinje da plače.

Ona se nije zaustavila i nakon toga neprimjerenim rječnikom se obratila i gospođi koja joj je pokušavala reći da njen postupak nije ni ljudski, ni zakonit.

Kada je shvatila da vaspitačica pokušava pozvati i par metara udaljene roditelje djeteta koje je udarila, užurbano je uzela svoje stvari i pobjegla prema izlazu, piše Frontal.rs.

Ovaj postupak izazvao je oštru osudu javnosti na društvenim mrežama.

Majka zabilježena na snimku kamera obratila se redakciji našeg portala  i negirala da je traži policija, kako je ranije navedeno. Ovom prilikom je istakla kako je reagovala u afektu, te da se na snimku vidi samo dio dešavanja u igraonici. Naime, na snimku se ne vidi da je njeno dijete povrijeđeno kada ga je djevojčica ugrizla.

(Mondo.ba/ATV)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *