(FOTO) Pogledajte trudnički stomak u obliku srca

trudnicki stomak

Fotografija koja se nedavno pojavila na Instagramu i izazvala ogromnu pažnju iznenadiće sigurno i vas. Riječ je o trudničkom stomaku u obliku srca!

Upravo ova fotografija dokaz je činjenici da ne postoji premalen, prevelik, ružan ili nepravilan stomak. Brojni su faktori koji utiču na oblik i veličinu stomaka i to ne treba da bude ničija briga – osim same žene koja nosi bebu.

Zašto mi onda pričamo o ovom? Jer je nevjerovatno zanimljiv i neobičan, a niz komentara koji se pojavio nakon objave pokazao je veliko oduševljenje ovim.

Poznati španski model, djevojka imena Gala Kaldiol, objavila je na svom Instagram profilu sliku stomaka, a svi su primijetili ovaj neobičan momenat – oblik srca.

Kako kaže Gala, doktor joj je objasnio da je njena materica upravo ovog oblika, pa će se srce sve više primjećivati kako stomak bude rastao, što je i za nju bila divna zanimljivost i novitet.

Naime, njena materica je dvoroga, odnosno ima dva roga koja izgledaju kao srce. Samo 3 % žena u svijetu ima ovakvu matericu.

 

trudnicki stomak u obliku srca

trudnici stomak srce

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *