Gdje proslaviti rođendan tinejdžera?

rodjendan za tinejdzere

Proslava rođendana tinejdžera je uvijek zahtjevnija od one za mališane. Traži mnogo više pažnje i planiranja, a te godine su same od sebe nezgodne. Djeci nisu zanimljive dječije igranice i “dječije proslave”, a nisu dovoljno odrasli za kafiće i druge ozbiljnije varijante proslava.

Za klince i klinceze je lako – okupite djecu kući, pripremite slatkiše, torbu, ukrase, igračke, i prepuste stvar njima – oni će se sami zabaviti.

Sa druge strane, djeci u tinejdžerskim godinama je teže udovoljiti. Vole da budu posebni i neobični, a njihova žurka najbolja u društvu. A vi sve vrijeme morate razmišljati o finansijama i primjernosti svega.

Zato mi predlažemo da kao neku od opcija budu odlazak u bioskop, odlazak na kuglanje, u slastičarnu, okupljanje prijatelja kući sa pizzom, sokovima i slatkišima. Nadalje, možete organizovati u plesnom studiju čas plesa, sportski dan sa utakmicom ako je riječ o dječaku itd. Sve u svemu, vodite računa o tome da to bude neka aktivnost koja će okupirati i zabaviti sve prisutne.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *