Poslali smo mamama Bambo Nature pelene za bebe. Ovo su njihovi utisci!

recenzije bambo nature pelena za bebe

Sigurno ste se, kao mnoge mame, suočili sa nedoumicom pri izboru proizvoda za higijenu i njegu bebe. Još od prvih dana života, za bebino zdravlje i udobnost presudni su proizvodi koji dolaze u najbliži kontakt sa tijelom, a proizvoda na tržištu je previše.

Kako onda izabrati najbolji?

Mnogi brendovi obećavaju vrhunski kvalitet, ali se u praksi ne pokažu uvijek takvim. Zato smo za vas učinili mali eksperiment i testirali brend koji se tek pojavio na našem tržištu. Riječ je o danskom ekološkom brendu Bambo Nature, koji je poznat širom svijeta po kvalitetu svojih proizvoda.

Kako bismo dobili što bolji i objektivniji uvid u to kakvi su njihovi proizvodi, pakete sa proizvodima smo poslali mamama i od njih tražili da nam prenesu sve utiske, koje prenosimo u cjelosti.

Evo šta kažu mame:

“Kako se blizio bebin dolazak, krenula sam da istrazujem koje su to pelene najpogodnije, jer ce ih ipak nositi vise od godinu dana. Trebalo nam je nesto ‘zdravo’. Na internetu, u moru brendova, iskopah Bambo kao ekoloske, zdrave pelene. Tada su se, srecom, mogle kupiti u BL, u samo jednoj apoteci. Tad smo poceli i koristimo ih 7 mjeseci. Osim sto na sebi imaju motive kojima se beba svaki put obraduje, mekane su, izuzetno prozracne. Nekoliko puta se desilo da nam propuste tokom noci, ali ne otkad je odradjen rebranding,a sto je najvaznije, tokom noci mirno spavamo, jer nam izdrze citavu noc bez da propuste ista. Nema iritacija, osipa. Zaista smo zadovoljni i mi i beba, definitivno cemo im ostati vjerni. Veoma nam je drago sto smo dobili priliku da isprobamo i ostale Bambo proizvode za njegu bebine koze, jer bas prijaju kozi, a i mama ih pomalo ‘ukrade’. Ono sto nam je bilo veoma vazno pri kupanju bebe jeste da nam proizvod ne isusi kozu jer je bebina koza mlada i osjetljiva. To smo i postigli. Kupka i ulje lijepo njeguju i ociste kozu, a ne isusuju je, a losion za tijelo ju dobro navlazi i hidrira, a dovoljno je reci da beba zaspi svaki put za vrijeme nanosenja i kratke masaze 🙂 Gacice su nam trenutni velike pa cemo morati sacekati da ih isprobamo, ali zato nam podloge sluze kao odmor od pelena.”

– Violeta Vukomanović-Grubor, Adrianina majka i web developer


bambo nature pelene bebe


“Znamo da svaka mama želi najbolje za svoju bebu, nisam izuzetak. Izbor pelena je za mene jako bitan jer dolaze u direktan kontakt sa osjetljivom dječijom kožom i tu su čitav dan i noć. Zato mi je bitno da koristim pelene koje su mekane i prozračne, ne izazivaju iritacije i proizvedene su od kvalitetnog materijala, bez parabena, bez nepotrebnih mirisa, a na sve to bebi pružaju udobnost, što je za njih najbitnije. Jasno je da je izbor Bambo Pelena bio logičan. Jedina mana pelena je cijena – skuplje su od onoga što je većinom u upotrebi, ali ja na to gledam malo drugačije – svakako bih potrošila pare na silne kremice kojima bih tretirala iziritiranu kožu od nešto lošijih pelena.”

Tanja Ješić Petrović, Petrova majka i oftalmolog


“Pelene su S A V R Š E N E! Dizajn, mekoća, upijanje. Koža je suva i diše, a indikator vlažnosti je svakako veliki plus, ako ne za majku (jer ona ima naviku da bebu presvlači u određenim intervalima), onda svakako nekom manje stručnom kome je beba eventualno ostavljena na čuvanje na neko kratko vrijeme. Usput, mislim da je to jedini proizvođač koji je to napravio ili se barem ja nisam susretala sa drugim. Ostali proizvodi su divni, koža bebe nakon kupanja je hidrirana, mekana i bez bespotrebnih mirisa.”

– Ivana Raković Prihoda, Vukova majka i konobarica


“Maramice su čvršće nego većina ostalih i imaju jaaako blag miris, skoro neprimetan sto mi je jako bitno. I kvalitetnu lepljivu traku za zatvaranje, koja se ne odvaja kad se malo ukvasi. Baš su super! Kupka je takođe prelepa, bez mirisa i ne izaziva iritacije kod Dane (većina ostalih izaziva, pa već dugo koristimo samo onu DM kupku za jako osetljivu kožu). Pelene su takođe bez mirisa, tanke su i udobne. Jedino bih volela da su malo “rastegljivije”, jer Dana je mršavica, a teže navučemo pelene-gaćice. Mislim da buckastije dete nikako ne bi moglo navući, a ovo je mozda najveci broj. Zadržali smo i mlekce za telo i koristićemo ga kad malo zahladni. Ostalo smo dali na poklon dvema dragim bebama, da i oni probaju i uzivaju!”

– Marina Arnaut Perić, Daničina majka i arhitektica


Sudeći prema pristiglim komentarima, Bambo Nature je linija proizvoda sa kojom su sve ispitanice stekle pozitivna iskustva. Među najvažnijim prednostima su izdvojile sastav pelena bez parabena koje ne izazivaju iritacije, a proizvodi za njegu su se pokazali veoma hidrirajućim za bebinu kožu.

Ukoliko ste i vi imali do sada priliku da probate ovaj brend, javite nam se u komentarima ili nam pošaljite porukom svoje utiske.

A ukoliko do sada niste imali susreta, za više informacija posjetite www.bambonature.ba i pelene potražite u najbližoj apoteci.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *