(VIDEO) Revolucija u svijetu peglanja koja će olakšati život mnogima

peglanje vesa

San svih nas je napokon ostvaren! Stvorena je pegla koja sama pegla!

Da, istina je, britanski inovatori su kreirali Efi, peglu koja može u isto vrijeme ispeglati 12 komada odjeće, bilo da su to košulje, majice, pantalone ili nešto treće. Funkcioniše po principu vodene pare, a kompletno peglanje traje svega tri minute.

Istraživanja su pokazala da ova nimalo zabavna aktivnost oduzima četiri mjeseca života, a sa Efi će se znatno smanjiti ovaj prosjek.

Osim izuzetnosti samo suštine, oduševljava činjenica i da je mašina povezana sa mobilnim telefonom, tako da vlasniku javlja kada se proces peglanja završi.

U Efi možete ubaciti i tableticu koja će namirisati vaš veš tokom procesa, tako da ćete nakon tri minute imati odjeću mirisnu i spremnu za nošenje.

Ovaj savršeni uređaj, koji će se u prodaji naći sljedeće godine, povezan je i sa mobilnim telefonom, koji će srećnom vlasniku “javiti” kada je peglanje gotovo.

Iz kompanije kažu da im je cilj bio da olakšaju život ljudi koji ne vole peglanje i imaju velike količine veša, kao i da napokon naprave pomak u ovoj sferi koja dugo nije doživjela promjenu.

Efi će biti u prodaji od naredne godine, a koštaće 800 evra. Više o njoj saznajte u videu u nastavku.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *