10 idealnih poklona za nove mame

pokloni za mamu

Izabrati poklon ponekad je veoma teško, pogotovo kada želite da on bude i koristan i zanimljiv u isto vrijeme. Zato vam donosimo 10 prijedloga sa kojima ne možete pogriješiti. Svakoj mami će izazvati radost i osmijeh.

1. Lijepa pidžama – jer će se mame koje su tek dobile bebu i vrijeme provode u kući mnogo ljepše osjećati kada na sebi imaju lijepu pidžamu.

2. Tretman kod kozmetičara – jer je to vrijeme samo za nju, nakon kojeg će se osjećati i odmorno i lijepo.

3. Album za fotografije – jer majke vole da fotografišu svoju djecu, a ovako ćete ih motivisati da fotografije izrade i čuvaju zauvijek.

album za slike

4. Foto-aparat – iz istog razloga koji smo naveli iznad, pod uslovom da vam finansije dozvoljavaju.


Pročitajte još: 9 trikova mama koji će vas oduševiti


5. Nakit – sa nakitom nikad nema pogreške kada su žene u pitanju. Samo obratite pažnju da pogodite njen stil.

6. Poklon bon za stvari za djecu – nikad kraja kupovini dječije odjeće i uvijek nešto nedostaje, a ovakav poklon će olakšati taj veliki finansijski izdatak.

7. Proizvodi za njegu – to se uvijek troši i iznova kupuje, pa ćete sa ovim pokriti i korisnost i umanjiti troškove za porodicu.


Pročitajte još: Revolucija u svijetu peglanja koja će nam olakšati život


8. Šminka – jer šminke nikad dosta, a bebi će možda uskoro i krštenje pa će mame poželjeti da se spreme.

sminka makeup

9. Profesionalno fotografisanje – sve popularnije i interesantnije je profesionalno fotografisanje, ali spada i u nepotreban trošak. Ako ste u mogućnosti, ovo bi bio pun pogodak.

10. Opuštajuća knjiga – u trenucima kada beba spava a mami san ne ide na oči, opuštajuća lagana knjiga je idealno rješenje. Samo pazite šta birate kada je tema u pitanju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *