Ne propustite sjajna sniženja: Italijanska moda za vaše mališane, 70% niže cijene!

Činjenica je da danas imamo ogromnu ponudu garderobe, ali isto tako, vjerujemo da ste se do sada susreli mnogo puta sa situacijom da kvalitet ne opravdava cijenu.

Kad kupujemo za sebe, možda ponekad i ne obaćamo toliko pažnju na sastav i kvalitet materijala. Ali, kada su mališani u pitanju, za njih biramo samo najbolje. OVS, poznati italijanski brend, donosi vam priliku da svojim mališanima priuštite najkvalitetniju garderobu po izuzetno pristupačnim cijenama!

U svim OVS trgovinama u toku je FINALNA RASPRODAJA DO 70% na kompletan asortiman proljeće-ljeto 2017.

Ovo je idealna prilika da svojim mališanima priuštite provjeren kvalitet. Prirodni materijali i vesele ljetne boje će dječiju igru na otvorenom učiniti još ljepšom i ugodnijom.

Veliki izbor ljetne odjeće, veša i kupaćih kostima u svim našim trgovinama pomoći će vam da uštedite vrijeme tako što ćete svu kupovinu obaviti na jednom mjestu. Pri tome ćete  udovoljiti svojim mališanima jer je provjereno da nas oni puno vole!

Posjetite jednu od naših OVS trgovina u Sarajevu (SCC, BBI i Grand Centar Ilidža), Tuzli (Bingo City Centar) i Banjaluci (RK Kastel) i uživajte u kupovini po cijenama nižim do 70%.

mm

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *