Šta raditi tokom noćnog dojenja?

dojenje u toku noci

Od dojenja u toku noći nemoguće je pobjeći. Jednostavno, svima je suđeno da se, ako imaju ili planiraju dijete, suoče sa tim teškim zadatkom. S obzirom da su ti sitni sati teško podnošljivi i da često zahtijevaju dodatne napore, donosimo vam nekoliko prijedloga šta da radite tokom dojenja.

Gledajte film ili seriju

Bolje opcija je svakako serija, jer kraće traje, ali ovo je idealan način da ostanete budni i to vrijeme provede uporedo radeći nešto zanimljivo. Izaberite jednu od aktuelnih serija koja je po vašem ukusu, i vrijeme će proći dok kažete keks.

Čitajte

To je malo teže izvodivo, jer zahtijeva mnogo više svjetla i potpuno će vas razbuditi, ali može da bude i korisno i ugodno, u zavisnosti od toga kakvu literaturu izaberete.

Sastavite listu poslova

Popišite u rokovnik sve obaveze i poslove koje treba da obavite naredni dan, kako biste spremni započeli nove izazove i kako biste bili organizovaniji, a samim tim i sve planirano postigli.

Igrajte igrice

Čest odabir mama je igranje igrica na telefonu ili računaru. Koja god da je vaš izbor, pazite da smanjite ton, kako ne biste ometali bebu i ostale članove porodice, jer ti zvukovi u igrici znaju biti veoma iritirajući.

Posjetite društvene mreže

Iako nećete naići na svjež sadržaj i mnogo ljudi koji su online, možda baš surfajući internetom u tim trenucima pronađete zanimljive linkove i korisne informacije.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *