5 bespotrebnih bebi proizvoda

cipele za novorodjence

Na tržištu se u svim kategorijama pojavljuje sve više bespotrebnih stvari, onih koje se samo prividno čine korisne i praktične, a zapravo predstavljaju višak.

Naravno, na prvu to nije uvijek jasno, jer su te stvari upakovane tako da izgledaju veoma privlačno i upotrebljivo.

Neke od tih stavki navešćemo u nastavku.

Cipelice za novorođenčad

Sadržaj:

Cipelice za novorođenče su čisto bacanje novaca, jer bebama to ne treba – barem dok ne prohodaju. Neodoljive jesu, ali svakako je bolje da te pare ostavite za nešto korisnije ili za neku kvalitetniju i skuplju obuću onda kada dijete prohoda. Čarapice su do tada dovoljne.

Video-monitor

Video-monitor je super, ali klasičan “baby fon” je i više nego dovoljan da pratite vašu bebu i njen san. Za vrijeme spavanja svakako ćete obavljati niz drugih poslova, tako da nećete imati vremena da gledate kako beba spava. A ako baš želite, bolje je da budete pored nje.

Kompleti posteljine

Kompleti posteljine za bebe su uglavnom skuplji od onih za bračni krevet, što je potpuno besmisleno, priznaćete. Kupite jednobojni čaršaf i posteljinu po izboru, više komada, i mijenjajte često jer će beba brzo da isprlja sve oko sebe.

Sto za presvlačenje

Sa jedne strane, sto za presvlačenje je veoma praktičan izum, sa druge isto to možete napraviti sami sebi na komadu ravne površine koji imate. Zato ako želite da uštedite novac, prosto iskoristite ono šta imate kod kuće da biste napravili kutak za presvlačenje.

Grijač bočica

Grijač bočica je višak koji može zamijeniti i obično kuvalo za vodu. Dakle, potpuno je nepotreno da pare dajete na to.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *