Intimotea – prirodni čaj za zdravlje ženskog reproduktivnog sistema

Intimotea

Većina žena se u toku svog života susreće sa određenim poteškoćama veznim za zdravlje reproduktivnog sistema. Bilo da su to problemi sa ovulacijom, neredovni i  bolni menstrualni ciklus ili vaginalne infekcije, cilj je svakako pronaći rješenje u biljnim proizvodima.

Razne hormonske terapije mogu privremeno zamaskirati problem, te izazvati razne probleme u organizmu jedne žene. Pomoć iz prirode za zdravlje reproduktivnog sistema stiže u vidu Intimotea biljnog čaja. Mnoge su dobrobiti ovog čaja, a mi vam u nastavku predstavljamo na koji način će vam Intimotea pomoći da se zauvijek riješite ovih zdravstvenih problema.

Naruči online na >> Kupovina24.com

Sadržaj:

Intimotea – spas za zdravlje vašeg reproduktivnog sistema

Sastojci Intimotea čaja pažljivo su izabrani kako bi vam obezbijedili očuvanje cjelokupnog ženskog zdravlja. Ovaj čaj mogu da koriste žene u svim životnim dobima.

Mnogobrojna ljekovita svojstva ovog čaja osjetićete ubrzo nakon konzumiranja. Intimotea čaj će ublažiti vaše menstrualne bolove i grčeve, te će redovnom upotrebom ovog čaja oni biti svedeni na minimum.

U slučaju neredovnog menstrualnog ciklusa, pomoćiće vašem organizmu da povrati balans. Intimotea čaj će stimulisati ovulaciju, te samim tim povećati vašu plodnost. Takođe, pomoćiće vam da iskorijenite dosadne vaginalne upale i infekcije, koje se obično ponavljaju i znaju biti veoma frustrirajuće. Ovaj čaj mogu koristiti i žene koje nemaju trenutne probleme sa reproduktivnom zdravljem. Intimotea čaj tada će poslužiti kao prevencija mnogobrojnih bolesti ženskog reproduktivnog sistema.

Sastav Intimotea čaja

Intimotea čaj je 100% prirodan proizvod, te su njegovi sastojci pažljivo izabrani kako bi riješili vaše tegobe. S obzirom da je ovaj čaj napravljen od biljnih proizvoda, ne morate da razmišljate o nus pojavama, jer ih ovaj čaj nema. Naprotiv, njegovo blagotvorno dejstvo će imati mnogo pozitivnih učinaka na vaš organizam, te više nećete moći zamisliti vašu svakodnevnicu bez šoljice Intimotea čaja.

Intimotea biljni čaj

Pljuskavica – ljekovita biljka koja se godinama koristi za mnoge tegobe. Najpoznatija biljka iz familije pljuskavica jeste kantarion. Pljuskavica rješava probleme sa menstrualnim grčevima i nadutost koji rijetko zaobilaze žene za vrijeme menstrualnog ciklusa. Ova biljka takođe pomaže pri liječenju i prevenciji tumora na jajnicima, materici i jajovodima. Pomaže kod mioma i ranica, te protivlupalno djeluje na probleme izazvane ovim stanjima. Takođe djeluje kao prirodni diuretik, te spriječava zadržavanje tečnosti u organizmu.

Kadulja – umiruje napet organizam, te djeluje na raspoloženje i nedostatak energije. Ova biljka takođe stimuliše proizvodnju ženskih polnih hormona. Djeluje pozitivno na libido koji je nerijetko smanjen usljed problema sa jajnicima, te u predmenstrualnom sistemu kada su žene razdražljive i osjetljive. Kadulja redukuje stres i snižava razinu kortizola, hormona odgovornog za nadutost u toku predmenstrualnog sindroma. Povoljno djeluje i na san, te je kadulja prava riznica zdravlja.

Očajnica – biljka koja normalizuje balans estrogena i progesterona. Takođe, djeluje povoljno na neredovne menstrualne cikluse i stimuliše ovulaciju koja nerijetko izostaje kod nererdovnih ciklusa. Time djeluje na poboljšanje plodnosti, te je ova biljka odlična za sve one koji se bore sa neplodnošću. Obnavlja jajne ćelije i time djeluje na kompletno zdravlje žene. Ublažava sindrom policističnih jajnika i smanjuje postojeće vodene ciste. Djeluje povoljno na sve upale ženskih reproduktivnih organa.

Kunica – ljekovita biljka koja obnavlja ćelije endometrijuma, i liječi probleme izazvane gljivičnim infekcijama, pretežno Candidom albicans. Kunica je prirodni antiseptik i glavni saveznik ženskog reproduktivnog zdravlja. Koristi se za stabiliziranje hormona, upale jajnika, mioma i problema sa menstrualnim ciklusom. Takođe, stimuliše snabdijevanje krvlju organa karlice te čuva zdravlje jajnika i jajovoda. Prirodni je antiseptik te čuva reproduktivne organe od raznih upala.

Gospin plašt – bori se protiv upala koje zahvataju jajnike i jajovode i ima antimikrobno djelovanje. Obnavlja miktofloru jajnih kanala te reguliše zdravu ph vrijednost vagine. Ova biljka čuva reproduktivno zdravlje žene, te normalizuje menstrualni ciklus. Ublažava grčeve i rješava nadutost. Ova biljka pravo je otkriće kada su u pitanju upale i infekcije, te je sa razlogom dio Intimotea čaja.

Neven – pozitivno djeluje na raspoloženje, s obzirom na fluktuacije raspoloženja i emotivno stanje tokom predmenstrualnog sindroma. Normalizuje ciklus i opušta mišiće karlice. Ublažava bol u predjelu trbuha i uklanja nelagodu izazvanu hormonalnim promjenama koje se dešavaju. Neven uklanja simptome nadutosti i s obzirom da opušta karlicu, samim tim djeluje na menstrualne bolove i umanjuje ih. Poboljšava kvalitet sna i rješava probleme sa nesanicom.

Dejstvo Intimotea prirodnog čaja

Pored toga što je sastavljen od najkvalitetnijih biljaka, Intimotea čaj provjeren je u najvećem istraživačkom centru u Evropi, od strane velikih stručnjaka. U provjeri ovog čaja, učestvovalo je gotovo 5000 žena uzrasta preko 18 godina. Među njima, nalazile su se žene sa problemima sa plodnošću, žene koje imaju učestale vaginalne gljivične infekcije, žene sa obilnim i bolnim menstrualnim ciklusima, te zdrave mlade žene koje su koristile čaj kao prevenciju bolesti zenskog reproduktivnog sistema. Dobijeni rezultati govore za sebe, te pokazuju nevjerovatnu djelotvornost Intimotea čaja.

Rezultati su sljedeći:

  • 98% žena potvrdilo je da im je Intimotea čaj pomogao pri regulisanju menstrualnog ciklusa te smanjio obilna krvarenja
  • 91% žena izjavilo je da je upotreba čaja smanjila učestale gljivične i vaginalne infekcije, te normalizovala vaginalnu floru.
  • 94% žena potvrdilo je da im je čaj ublažio menstrualne grčeve
  • 93% žena Intimotea čajem uklonile su upalne vaginalne procese

Kako uzimati Intimotea čaj?

Način upotrebe i pripreme Intimotea čaja veoma je jednostavan. Najbolje rezultate ovaj čaj će dati ukoliko budete pili šoljicu čaja 3 puta dnevno. Jedna od mnogih pozitivnih karakteristika ovog čaja je što ga možete piti nezavisno od svojih obroka. Prilagodite ovaj čaj potrebama svog organizma, te ga pijte onda kada vama odgovara.

Priprema čaja veoma je jednostavna. Prokuvajte 600 ml vode, te prelijte jednu kafenu kašičicu čaja. Poklopite I ostavite da odstoji 15-20 minuta. Nakon toga, čaj je spreman za konzumiranje.

Dejstvo ovog čaja osjetićete već nakon nekoliko dana, ili u slučaju trenune vaginalne infekcije ili menstrualnog ciklusa – isti dan nakon uzimanja. Čaj će ublažiti menstrualne tegobe, te djelovati na nadutost u slučaju ciklusa. Što se tiče vaginalnih infekcija, čaj će odmah ubčažiti neugodan osježaj, peckanje i svrab.

Nakon mjesec dana konzumiranja Intimotea čaja, zdravlje vaših reproduktivnih organa znatno će se popraviti. Intimotea čaj regulisaće vaše ovulacije, te samm tim popaviti plodnost.

Intimotea čaj možete piti duži vremenski period, s obzirom da je popuno prirodan i ne sadrži štetne vještačke sastojke.

Intimotea čaj – iskustva korisnika

Ukoliko ste novi korisnik te vas interesuju iskustva žena koje su koristile Intimotea čaj, na pravom ste mjestu. Žene su do sada imale samo pozitivna iskustva sa ovim čajem. Veliki broj žena ukazao je baš na pozitivne dobrobiti Intimotea čaja na njihovu plodnost, te su mnoge od njih uspješo zatrudnile zahvaljujući Intimotea čaju.

Takođe, žene koje se bore sa cističnim jajnicima, uz dugotrajno korištenje Intimotea čaja uspjele su da riješe problem neredovnih menstruacija. Uz to, riješile su se neprijatnih menstrualnih grčeva te obilnih ciklusa koji su ih prikivali za krevet.

S obzirom da savremena žena vodi veoma dinamičan i život pun obaveza, ovaj čaj pokazao se kao idealno rješenje pri ublažavanju ponavljajućih upala i vaginalnih infekcija, te sveopšteg reproduktivnog zdravlja žene.

Kako i gdje kupiti Intimotea čaj?Intimotea

Najjednostavniji način za kupovinu Intimotea čaja je putem ove web stranice. Pravo je vrijeme da se riješite reproduktivnih i vaginalnih problema koji vas godinama muče, a Intimotea čaj je vaš spas iz prirode.

Čaj koristite prema upustvima iz teksta, a rezultati sigurno neće izostati.

mm

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *